Itt a megújult Chanel No. 5 első filmje

Frissítve: 2009. máj. 12., 14:30 | Megtekintve: 2492

Rá sem ismerünk az új Chanel-re! Audrey Tautou és a romantikusabb, lágyabb, minden ízében francia stílus egy éjszakai vonattal érkezett meg a most bemutatott reklámfilmben.


A világ legnépszerűbb illata, a Chanel No. 5 végleg elbúcsúzott Nicole Kidman-től és új reklámarcot talált magának a francia Audrey Tautou személyében. A külsejében és karakterében Kidman-től teljesen eltérő Audrey nem csak az illat reklámarca lesz a következő években, de erősebb szálak is fűzik a márkához. Ő alakítja az egyelőre csak Franciaországban bemutatott, “Coco avant Chanel” című, Coco Chanel életéről szóló filmben az 1971-ben elhunyt divatikont.

Az első Audrey-t szerepeltető, most debütált reklámot hamarosan a tévében is láthatjuk. A „Train de Nuit” (Éjszakai vonat) című kisfilmet Jean-Pierre Jeunet (Amélie csodálatos élete, Hosszú jegyesség, Alien IV.) rendezte. A világhírű Orient Express-en játszódó alkotás varázslatosan meséli el az Isztambulba tartó vonaton két titokzatos idegen között kibontakozó szerelem történetét.

Chanel No. 5 – Train de Nuit:

Nézd meg a parfüm kollekciót a divatkatalógusban!



Kapcsolódó márkák: Chanel


Ajánljuk még

Chanel No. 5 a színfalak mögül

Moziajánló: Coco Chanel hihetetlen élete

Lenyűgöző tavaszi Chanel bemutató videóval!

Kirabolták a Chanel több üzletét is!

Top 5 legjobb divatbemutató 3 percben

Félkarú rabló ajánlgatja a Chanel cuccait

Jó ötlet? Chanel ételhordó táska

Chanel Haute Couture ruha - Te felvennéd?

Az 5 legdrágább karácsonyi ajándék divatrajongóknak


Kommentek