3 szuper napszemüveg, amit még ma megrendelhetsz!

Frissítve: 2012. ápr. 27., 11:21 | Megtekintve: 2696

Itt a napszemüveg szezon! Ha még nem tudod, hol találsz trendi, márkás darabokat a lehető legjobb áron, akkor mi eláruljuk: a Gimpex Sport Shopban!


Végre megérkezett a nyár, ami nem csak a strandidőt és forró napokat jelenti, de a hétágra tűző napsütést is. A napszemüveg ruhatárunk egyik legfontosabb kelléke nyáron, ám nem csak szemvédő funkciója fontos, az éppen viselt szettünkhöz is illenie kell.

Egy trendi és megbízható napszemüveg tehát minden pénzt megér, mégsem kell vagyonokat kiadni érte. Mutatunk három lehetőséget olyan szemüvegekre, amiket idén nyáron bárhol büszkén hordhatsz, legyen az strand, szórakozóhely vagy egy tengerparti nyaralóhely sétálóutcája!

Velo V-131 A Polarizált napszemüveg

Könnyű és kényelmes napszemüveg, amit mindennapos használatra és vezetéshez ajánlanak. A polarizált lencse csökkenti a zavaró a fényvisszaverődést a vízről, útról, homokos vagy havas felületekről, így pihenteti a szemet. UV 400 bevonata blokkolja az UVA, UVB és UVC sugárzást. Kerete és lencséi is polikarbonátból készültek, így könnyűek, vékonyak és tartósak.

Arctica S-157 A napszemüveg

Szabadtéri programokhoz ideális választás, különösen kedvelt a halászok, horgászok, csónakázók, síelők, snowboardosok, bringások és szabadtéri sportolók körében. A polarizált lencse kiszűri a vakító fény 99%-át, UV 400 bevonata blokkolja mind a három ultraibolya sugárzási tartományt. Kerete fémből készült, szilikon orrpárnák biztosítják a kényelmet.

NIKE Nix- ev0352_c027 polarizált uniszex napszemüveg

Akár hétköznapi használatra, akár sportoláshoz ajánlott, 100% UV védelmet biztosító darab. Lencséi barna színű polikarbonátból készültek, mely természetesen nyeli el a sugárzásokat, karcolásálló anyaga fokozza a látást mindenféle fényviszonyok között. Kerete könnyű és ütésálló polikarbonát, fekete színben. Tartozéka egy puha zsák, a biztonságos tároláshoz.

A Gimpex Sport Shopból 48 óra alatt házhoz viszi neked a futár a kiválasztott termékeket. Ráadásul ha véletlenül mégsem lennél maradéktalanul elégedett, a 15 napos visszafizetési garancia biztosítja, hogy meggondolhasd magad!



Ajánljuk még

Napszemüveg kedvezmény a Vanity olvasóinak

Kiegészítő dömpinggel vár az Ittierre!

Vesd magad a nyárba designer cuccokban!