Hajszíntrendek 2011

Frissítve: 2011. márc. 6., 06:00 | Megtekintve: 4351

A tavasz a megújulás évszaka, rendbe kell tennünk az - idén kifejezetten hosszúra nyúlt - tél után a bőrünket és a fodrászhoz sem árt ellátogatnunk. Akár egy új frizura, vagy egy új hajszín is sokat dobhat a külsőnkön, nézzük a színtrendeket 2011-re!


Hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy nem várjuk az első napsugarak megérkeztét, de addig is amíg nem áll el a hóesés, böngésszük át, hogy milyen új hajszínnel készülhetünk a meleg évszakokra. Mindig vegyük figyelembe a bőrünk eredeti színét és a hajunk textúráját a színválasztásnál, de a legjobb ha egy profi tanácsát is kikérjük mielőtt nekiesnénk az átváltozásnak. Idén a kulcsszó a természetesség!

Szőkék újrahangolva
Felejtsük el a a platina szőke trendeket, idén az elegáns, finom aranyszőke a divat, amely fiatalságot és melegséget áraszt viselőjéből, mindehhez ha a bőrünk is napbarnított, akkor a siker garantált.

A barna örök kedvenc
Idén a barna és a fekete szinte összemosódik, hiszen az új trend szerint a barna sötétebb árnyalatai és a fekete világosabb tónusai a menők. Azonban vigyázzunk, mert a rosszul választott sötét hajszín éveket öregíthet a viselőjén!

A vörös az év abszolút trendje
Ha vörös akkor idén minden megengedett, lehetünk természetesek, vagy – ahogy Rihanna is tette – extrém vörös árnyalatú sörénnyel is kezdhetjük a szezont. A lényeg, hogy egészségesen csillogó fürtökkel távozzunk a fodrásztól.

Forrás: refinery29.com



Ajánljuk még


Kommentek

kitty – 2011. márc. 6., 15:10

a szőke nagyon szép, lehet hogy én is vállalok egy világosodást... :)


luckygirl – 2011. márc. 6., 14:38

én éppen most készülök szőkülni!:)