Victoria beckham blog

A Victoria Beckham táskák megérkeztek és elfogytak

Frissítve: 2010. dec. 28., 07:00 | Megtekintve: 3679

Már a világ bármely pontjáról megvásárolhatjuk Victoria legújabb méregdrága táskakölteményeit a Net-a-porter webáruházon keresztül.

A rajongók számára karácsonyi ajándék, hogy Victoria Beckham táskái közül 2 modell is felkerült a Net-a-porter online divatáruházba. A rossz hír azonban az, hogy már megjelenéskor óriási volt a túlkereslet a celebtervező munkáira, így nagy eséllyel egy ideig senki más nem rendelhet magának.

Olvass tovább »



Eva Longoria és Victoria Beckham divat-mobiltelefonja

Frissítve: 2010. ápr. 21., 12:49 | Megtekintve: 2811

Az LG Fashion Touch nevű nagyon trendi, csajoknak készült mobilja hamarosan megjelenik. A reklámkampányból most még csak egy rövid ízelítőt kaphatunk videó formájában.

Eva Longoria és Victoria Beckham lettek az új Fashion Touch mobiltelefon széria reklámarcai. A rövid kis videóból sok nem derül ki, azt láthatjuk, ahogy a fotózáson kedélyesen pózol és beszélget a két, állítólag nagyon jó barátságban lévő sztár.

Olvass tovább »


Beckhamék fehérneműs videója

Frissítve: 2009. júl. 18., 07:01 | Megtekintve: 4055

Less be a színfalak mögé David és Victoria Beckham fehérneműs kampányfotózásán!

Giorgio Armani állítólag nagy izgatottsággal várja a 2009/2010-es őszi-téli Emporio Armani fehérnemű kollekció megjelenését, de addig is van min legeltetni a szemünket, mert a Beckham házaspár-féle kampány már most júliusban a publikum elé kerül.

A Milánóban készült fotók ismét Mert Alas és Marcus Piggott munkáját dícsérik. A képeket New York, Los Angeles, London, Milano, Róma, Párizs és Tokio utcáin, óriásplakátok formájában fedezhetjük majd fel július közepétől.

Extraként itt van egy, a fotózáson készített videó David és Victoria főszereplésével: