Sztár-túladagolás a Sugarbird kifutóján

Frissítve: 2009. okt. 17., 15:24 | Megtekintve: 14888

Legendás zenészek, rockos mesekollekció, címlaplányok és rengeteg magyar celeb - ez volt a legújabb Sugarbird kollekció bemutatója.


Most is fergeteges divatshow-t láthattunk a glamour rock jegyében, régi és új sztárokkal! A Sugarbird bemutatón a meglepetés celebek mellett Karsai Zita, Bódi Sylvi, Dukai Regina, Horváth Éva és Zimány Linda is bemutatta legújabb kollekcióját.

A közel egy órás show-t Karsai Zita legújabb kollekciójának táncos bemutatója nyitotta. Zizzy lezser darabjait Bencsik Tamara, Galambos Dorina, Hien és Kisó is magára öltötte a színpadon. A lendületes kezdés után a négy címlaplány és J. Csonka Hedvig divattervező dögös, a glamour rock jegyében született szexi ruháit láthatta a közönség.

Zimány Linda lilás kollekcióját Dammak Jázmin, Horváth Éva állatmintás darabjait Szabó Patrícia, Dukai Regina csillogó ruháit a VIVA műsorvezetője, Ada, míg Bódi Sylvi vörös és fekete dögös ruháit Szorcsik Viki viselte a kifutón. Az összhatást gyönyörű kristály ékszerek tették tökéletessé.

A glamour rock elemei után is a zene világa dominált a nem mindennapi bemutatón. A Sugarbird ismét egy magyar rajzfilmes „hőst” hívott segítségül: Mekk Elek a Hooligans nevével fémjelzett kollekció főszereplője lett. A rockos-mesés elemekkel díszített ruhákat a fiúk mellett Sarka Kata mutatta be a közönségnek.

A show csúcspontjaként mutatkozott be a Pop Rock Icons kollekció Csepregi Éva, Szűts Judit és Komár László közreműködésével. A három zenei legenda hatalmas ováció kíséretében lépett színpadra.

Nézd meg a képeket:

A Sugarbird csapat

Szűts Judit

Komár László

Hooligans

Karsai Zita

Horváth Éva és Szabó Patrícia

Bódi Sylvi és Szorcsik Viki



Kapcsolódó márkák: Sugarbird

Kapcsolódó üzletek: Sugarbird - Podmaniczky utca


Ajánljuk még

A legkisebb is számít: F&F bemutató

Tyra Clothing új kollekció és divatbemutató

A Nike az utcára tör!

Bemutatták a Calvin Klein 2010 tavasz-nyári kollekcióját

Programajánló: Design Passage kiállítás és bemutató

Levi's divatshow a Párisi udvarban

Észak Legendái S. Hegyi Lucia művészetében

Újra divathetek az Arena Plaza-ban

Paris Hilton bemutatóján jártunk a COIN-ban


Kommentek

Lillahttp://www.krizoekszer.hu– 2010. jan. 13., 22:56

Jó volt a bemutató a ruhák is dögösek voltak. Az ékszerek amit a Krizo Ékszer hozott nagyon elegánsak voltak a lányokon.


katalinhttp://www.cristaluna.hu– 2010. jan. 13., 22:54

Azért nem csak a ruhákat az ékszereket is lehetett nézni.
álom szépek voltak


riri – 2009. nov. 3., 02:23

Mennyire proli ez a kollekcio. Nyugati metroalauljaro szint kikopott es lehasznalt szerencstlenekkel.