Tyra Clothing új kollekció és divatbemutató

Frissítve: 2009. ápr. 6., 17:09 | Megtekintve: 5297

Április 4.-én szombaton az A38 hajón mutatta be új kollekcióját a Tyra Clothing. A tervezőt, Lang Szonját dicséret illeti - fenomenális alkotásait egy tökéletes hangulatú bemutató keretében ismerhettük meg.


Az A38 hajón tartott Tyra Clothing divatbemutató minden részletében igazodott a márka félreismerhetetlen stílusához, a bemutatott daraboktól egészen a szuper zenei aláfestésig.
A ruhák esetében a főszerepet a fekete szín, a föld színei és a farmer ruhák kapták, és persze bőven láthattunk érdekes zsebmegoldásokat is, amik szinte már védjegyévé váltak a Tyra-nak. A bemutatott ruhákat a visszafogottan retro hangulatú Supra lábbelik és Veress Réka tervező egyedi cipői egészítették ki.
A divatbemutató alatt végig lendületes, pörgős elektronikus zene adta a hangulatot, mely tökéletesen összhangban volt a bemutatóval, a bemutatott stílussal.

Idézet a Tyra story-ból:

Minden a gyermekkori álmokból indult. Lang Szonja, a kicsi lány nem akarta felvenni, amit kikészítettek neki, így 6 évesen óriási ambícióktól vezérelve megpróbálkozott saját elképzelése megvalósításával. Szerencsére a gyermekkori lelkesedés szilárdan kitartott. Szonja a ruhaipari középiskola és a bécsi Hetzendorf Divatiskola elvégzése után, 1998-ban alapította meg Tyra Clothing néven saját divatmárkáját, aminek termékpalettája azóta is folyamatosan gyarapodik, a 2006-os Bread & Butter szakkiállításon való részvétele óta pedig nemzetközileg is ismert márkává vált.

Még több képet láthatsz a Tyra Clothing 2009-es kollekciójából a cikk folytatásában.



Kapcsolódó márkák: Tyra Clothing


Ajánljuk még

Bulizz velünk a nyár legnagyobb divateseményén!