Díjazzák a szép magyar lányokat! Modellverseny 2010

Frissítve: 2010. jún. 3., 08:00 | Megtekintve: 6800

Május 29-én került megrendezésre az Angelface Supermodel Hungary a Lido Casinóban, 280 indulóval. Az egész napos versenyt közel 1000 ember látta!


Most 280 jelentkező lány közül kerültek ki a legszebbek – volt, aki 1 milliós fődíjat vitt haza, egy másik szerencsés pedig Magyarország lányait képviselheti. Nézd meg a versenyről készült képeket!

Az első fordulóban mindenki megmutathatta magát, óránként voltak eredményhirdetések. A zsűri tagja szakmai részről Pethő Bálint, a VALENTINE MODEL AGENCY igazgatója, valamint Korsós András, az ANGELFACE MODEL AGENCY igazgatója volt. A „szépséget” Trombitás Dániel és Lászlók Roland a Funcharter képviseletében, illetve Somorjai Tamás a 3D valóság.hu tulajdonosa értékelte.

Több fordulós szépségverseny

A verseny ideje alatt két fotózás is zajlott. Az OPEN CASTING Regisztrációs Adatlapjához a modellekről Udvardi Attila divatfotós készített naturális fotókat, a 3DValóság. hu pedig 3 dimenziós felvételeket készített a lányokról.

A II. fordulóba 70 modell jutott tovább. A versenyzők Reök Cecília és Varga Tímea tervezőpáros fürdőruha kollekciójában, valamint a versenyre készített topban és sortban vonultak fel. Ezek után 17 órakor kihirdették a 35 szerencsést, aki továbbjutott a döntőbe!

A második forduló után kiküldték Törökországba a középdöntős lányok fotóit Adnan Seker úrnak, a MISS KEMER INTERNATIONAL verseny igazgatójának, így ő választhatta ki a győztest, akit a döntőn hirdettek ki.

A döntő 20 órakor kezdődött. Ennek keretében a Reök-Varga tervezőpáros KYRA JANE fürdőruha és érzéki fehérnemű kollekciójában vonultak fel a lányok, majd az alkalmi öltözet került sorra.

Díjak és díjazottak

A döntősök közül 14-en különdíjként részt vehetnek a 2010. június 4-én Egerben megrendezésre kerülő válogatáson, melynek fő díja 6 modell részére egy egyhetes horvátországi luxus hajóút.

AZ ANGELFACE MODEL AGENCY ARCA, aki az Angelface összes divateseményén ott lesz és az ügynökséget képviseli, Bodnár Leila lett.

Közép Európa legnagyobb modellversenyének döntőjébe, és az azt megelőző 3 napos felkészítő táborba Csorba Bettina jutott be.

Az 1 millió forintos fődíjat valamint a lehetőséget, hogy hazánkat képviselje a Miss KEMER International Törökországi Szépségversenyen, Tóth Kinga nyerte.

Gratulálunk nekik! További információk: Angelface.hu



Ajánljuk még