Sugarbird blog

Sztár-túladagolás a Sugarbird kifutóján

Frissítve: 2009. okt. 17., 15:24 | Megtekintve: 14888

Legendás zenészek, rockos mesekollekció, címlaplányok és rengeteg magyar celeb - ez volt a legújabb Sugarbird kollekció bemutatója.

Most is fergeteges divatshow-t láthattunk a glamour rock jegyében, régi és új sztárokkal! A Sugarbird bemutatón a meglepetés celebek mellett Karsai Zita, Bódi Sylvi, Dukai Regina, Horváth Éva és Zimány Linda is bemutatta legújabb kollekcióját.

Olvass tovább »Sikerrel debütált Bódi Sylviék új kollekciója

Frissítve: 2009. ápr. 20., 18:09 | Megtekintve: 11707

Bódi Sylvi, Dukai Regina, Horváth Éva és Zimány Linda kollekciójának szexi ruhakölteményeit rengeteg ember ünnepelte a Sugarbird divatbemutatóján.

Nagy volt a sürgés-forgás a Sugarbird idei tavaszi-nyári kollekciójának bemutatója előtt: itt is, ott is egy-egy ismert arc tűnt fel a színfalak előtt és mögött. Modellek és sztárok készülődtek, hogy a Covergirls kollekcióját bemutassák a közönségnek. Bódi Sylvi, Dukai Regina, Horváth Éva és Zimány Linda ruhái beváltották a hozzájuk fűzött reményeket, a bemutató után mindenki gratulált a lányoknak, akik remekül érezték magukat.

Már lassan két éve hódítanak hazánkban a címlaplányok, azaz a Covergirls. A lányok egy neves tervező Jagasics V. Csonka Hedvig segítségével ruhakollekciót dolgoztak ki, ők alakítják ki szezonról szezonra a Sugarbird stílust, választják ki az aktuális kollekció színeit, vonalait és ők határozzák meg a márka alapvető divatjegyeit. A Covergirls idei célja, hogy divatba hozzák a „magyart”, így mindannyiuk 2009-es kollekciójában megtalálhatóak a magyaros elemek.

Bódi Sylvi

„Az idei kollekciómban is a csipke és a szatén dominál, de idén kicsit merészebben használtunk színeket. Ahogy a 2009-es naptáram is a pinup jegyében készült, most a ruháim is ezt a vonalat képviselik majd, lesznek viszont olyan pólók is, amin pl. az én arcom lesz, mert ezekből tavaly csak párat készítettünk, de nagyon nagy sikere lett.”

Dukai Regina

„Az én kollekciómban idén is maradnak a csíkos és masnis elemek, valamint a letisztult formák, hiszen ezeket én magam is nagyon szívesen viselem. 2009-ben azonban a nagyon sportos ruháimat felváltja a kicsit csinosabb, nőiesebb vonal. Idén teljesen beleszerettem a bőr ruhákba, azoknak az anyagába és illatába, ezért a kollekciómban is visszatérnek a bőr elemek. Azonnal elkapkodták például a bőrhatású szabadidőruháinkat, így azokkal ismét kijövünk, méghozzá három színben, fehérben, feketében és pinkben is.”

Zimány Linda

„Egyszerre dögös, csajos és sportos a kollekció minden darabja. Nagyon komplex, így mindenki megtalálja azt a darabot, ami igazán közel áll hozzá. A legújabb felsőimen egy macskanő alak látható fekete, fehér és ezüst színben. Nagy örömömre jönnek a tavaszi, nyári színek is. Újdonság, hogy most úgy állítottuk össze a kollekcióinkat, hogy Sylvi, Regina és az én ruháim jól kombinálhatóak legyenek egymással.”

Horváth Éva

„Nagyon örültem a felkérésnek, annak pedig különösen, hogy fürdőruhák tervezésében vehettem részt, hiszen otthon nekem is 3 fiók van tele velük. Igyekeztünk kielégíteni azokat az igényeket, amelyekre mi magunk is évek óta vágyunk. Így ugyanaz a fürdőruha típus kapható lesz kétrészesben, egyrészesben, lesz sportos és nőiesebb verziója, lesz franciabugyi, háromszög alakú melltartó, és ami a legfontosabb, mindenhez készül egy strandruha is.

Mesekollekció magyar sztárokkal

A Sugarbird tervezőjének, Jagasics V. Csonka Hedvignek szívügye a magyar rajzfilmek sorsa. Ezért döntött úgy, hogy készít egy mesekollekciót, amelynek „sztárjai” régi honi hősök – Frakk, Gombóc Artúr, Szerénke, Pompom, és még sokan mások. A kollekciót hazai hírességek mutatták be: a kifutón ott volt Dammak Jázmin, Ada, Kovácsovics Fruzsi, Ben, Judy, Zola, Szorcsik Viki, Szabó Patrícia, Béres Anett, Zoltán Erika és lánya, Mark, Ádok Zoli, Labancz Lilla, Cziffra Kinga, és Gallusz Niki is. A pólók bevétele jótékonysági célra megy.

Olvass tovább »


9 sztár, akik divattervezői babérokra törnek

Frissítve: 2008. febr. 4., 14:00 | Megtekintve: 5687

Tetszik vagy sem, a profi divattervezőket lassan kiszorítják a hírességek, akik egymással versengve mutatnak be új ruha és cipő kollekciókat.

Mindenféle előképzettség vagy tapasztalat nélkül persze a színészek, sportolók és énekesek kénytelenek egy-egy sikeres márka designereivel összefogva dolgozni. Tekintsük át, eddig mi sült ki az ilyen kooperációkból:

9, Gwen Stefani már jóval L.A.M.B. nevű kollekciója 2004-es megjelenése előtt is saját maga készítette színpadon viselt, eklektikus ruháit. A hollywoodi színésznők körében nagy sikert aratott első darabok után egy évvel jelent meg a Harajuku Lovers névre keresztelt, kiegészítőkkel és fehérneművel teljessé tett kollekció, ami sokkal hétköznapibb áraival szélesebb rétegeket céloz meg. Gwen – stílusától eltekintve – főként azért egyedülálló a sztár-tervezők közt, mert valóban saját kezével kreálja és tervezi a ruhákat.

8, Kate Moss a Topshop számára tervezett, exkluzív kollekciója bemutatóján nagy felbolydulást okozott, mikor a kirakatba kiállva saját maga mutatott be egy vadító vörös ruhát. A táskákat, cipőt és más kiegészítőket is kínáló kollekciót a kritikusok vadul támadták, mivel szerintük egy Kate alkatával rendelkező modellen kívül a ruhák senkinek nem állnak jól. Ennek ellenére munkáit 2007 őszétől ismét a Topshop polcain láthatjuk, ám Kate ezúttal csak fehérneműket tervezett.

7, A színésznő és divatikon Sarah Jessica Parker sosem unalmas öltözékeiről volt híres, a BITTEN kollekcióval pedig azt üzeni rajongóinak, hogy extravagáns kosztümben ugyanolyan jól érzi magát, mint lezser göncökben. Ruhái ékesen példázzák, hogy némi erőfeszítéssel és gyakorlással a sztárok is tudnak valóban hordható, megfizethető, a vásárlók igényeit szem előtt tartó darabokat megtervezni.

6, A divatikonként számon tartott, „hajléktalan” trendet elindító Mary-Kate és Ashley Olsen saját couture márkát hoztak létre, melynek a The Row nevet adták. Legutóbbi kollekciójuk, a 2007-es őszi Elizabeth & James főleg sportos női ruhadarabokból áll. Pletykák szerint az ikrek a márka elindításával próbálják kompenzálni azt a baklövésüket, hogy a Wal-Mart számára is terveztek egy kollekciót, mert szeretnék elérni, hogy a divatvilág komolyan vegye őket.

Olvass tovább »