Vegyél példát a Levi's Magyarország munkatársairól!

Frissítve: 2009. máj. 7., 14:06 | Megtekintve: 1903

Világszintű kezdeményezéshez csatlakoznak a Levi’s Magyarország munkatársai - a Heim Pál Gyermekkórház épülete körüli kert rendezését vállalták önkéntes munka keretében.


Társadalmi munkájukkal a Levi’s munkatársai példát akarnak mutatni más cégeknek és a közösségnek, hogy mennyire fontos az önzetlen segítségnyújtás. Reményeik szerint a kezdeményezés követőkre talál, így egyre többen mondhatják: Ismét egy nagyszerű nap, hogy segíthessünk másoknak.

De nem csak Magyarország példa az önkéntes programra. A Levi’s a világon mindenhol végzi ezt a nagyon sikeres programot, mely Európában immár ötödik alkalommal kerül megrendezésre. Világszerte közel 5000 ember vesz részt kb. 200 különböző projektben, így például Görögországban árva gyerekeknek szerveznek programot, Dániában a Vörös Keresztnél végeznek karbantartási munkákat, Csehországban pedig egy gyermekotthon lakóit viszik el egy állatkerti sétára.

A társadalmi nap 2000-ben San Francisco-i Levi’s-től indult, azóta az USA-ban, Kanadában, Latin Amerikában, Ázsiában és Európában is rendszeresen szervezik. A Levi’s eldöntötte, hogy egy napot az önkéntes munkára szánnak, és lehetőséget teremtenek a cégnél minden önként vállalkozónak a társadalmi munkára. Ez a nap, amikor a résztvevők visszaadhatnak a közösségnek valamit abból, amivel a társadalom őket támogatja, az önkéntes segítségnyújtás szellemét magasabbra emeli a cég értékei között.

Mára Magyarországon is hagyományokkal rendelkezik a közösségi nap megrendezése, a korábbi években a Budai Gyermekkórházban és a Rex Kutyaotthonban nyújtottak segítő kezet a munkát önkéntes alapon vállaló dolgozók.



Kapcsolódó márkák: Levi's


Ajánljuk még

Levi's nyertesek és nyereményeik

Levi's 2014 ősz-tél - A kaliforniai életérzés

A tökéletes farmer: Levi’s Curve ID

Go Forth - Íme, egy Levi's farmernadrág!

Levi's divatshow a Párisi udvarban

Exkluzív Levi's bolt nyílt az Andrássy úton

Levi's nyereményjáték - nyerj különleges Levi's termékeket!

Levi's nyereményjáték eredményhirdetés

Nyereményjáték: 501-es farmerek várnak gazdára!