Gaultier szerint ilyen a farmer

Frissítve: 2009. szept. 22., 17:14 | Megtekintve: 3041

A Levi's együttműködött az ikonikus divattervezővel, Jean Paul Gaultier-val a divatház 2010 tavaszi-nyári férfikollekciójánál.


A francia designer – aki egyébként gyakran látható Levi’s farmerben – a jellegzetes farmerstílusokat interpretálta saját kollekciójába. A kézjegyével ellátott farmerokat a Párizsi Divathéten lehetett először látni.

“A Levi’s az amerikai álom, egy mítosz, az eredeti farmer. Élmény volt az 501-esből a saját verziómat elkészíteni” – mondta Jean-Paul Gaultier.

Négy Levi’s 501 farmer és a klasszikus farmerdzseki lett játékosan átalakítva, megjelenítve a Gaultier-ra jellemző témákat – a tengerészcsíkokat és kötéseket. A merev farmeranyagból készült hires kamionos dzseki elején vágások és szalagsávok jelennek meg, amelyek az egyik farmeren is visszaköszönnek.

A tengerész csíkok a farmerek felhajtott szárát díszítik, a hosszú és rövid nadrágok oldalsó varrásán kívül egy textilszegély fut végig – ugyanolyan tiszta és merev farmeranyagból.

“A Levi’s egyet jelent az eredetiséggel és kreativitással, Jean Paul Gaultier pedig a divat történetének egyik legragyogóbb tervezőtehetsége. Örömünkre szolgált, hogy hozzájárulhattunk kollekciójához” – mondta el a Levi’s Europe kreatív igazgatója.

Nézd meg a Levi’s kollekciót a piactéren!



Kapcsolódó márkák: Levi's


Ajánljuk még