Viseld úgy a farmered, mint a pasid!

Frissítve: 2009. ápr. 16., 13:40 | Megtekintve: 4999

Napjaink egyik legmenőbb irányzata a fiús szabású „boyfriend jeans”. Adunk néhány tippet, hogyan lehetsz nőiesen csinos a most trendi férfias farmerekben is!


Amikor szerelmes vagy, mindent megosztasz a kedveseddel: a barátokat, az ételt, talán még a farmered is. Napjaink egyik legmenőbb irányzatát, a „boyfriend jeans”-t azok a farmerek inspirálták, amelyek úgy néznek ki, hogy akár a barátod is hordhatná őket. De csupán azért, mert akár az övé is lehetne, még nem kell feltétlenül kifosztanod a pasid ruhásszekrényét.

Dukai Regina, Victoria Beckham és Scarlett Johansson.

Katie Holmes, Victoria Beckham, Dukai Regina közismertek arról, hogy szívesen hordanak férfi farmert. Regina legutóbbi, Érezd című klipjében meg is mutatja, attól, hogy az általa viselt nadrágot férfiakra szabták, még lehet szexisen viselni. Legújabb filmjében, az igazi sztárparádét felvonultató Nem kellesz eléggé – He’s just not that into you című romantikus vígjátékban Scarlett Johansson a legfrissebb trendet követve szintén egy „boyfriend jeans”-t vett fel, a legendás Levi’s 501-est.

Katie Holmes imádja a boyfriend jeans-t.

Ha kényelmes és divatos farmert keresel, amiben még csinos is vagy, akkor számodra a fiús farmer a megoldás. Mielőtt azonban elrohannál, hogy beszerezd az első fiús szabású farmered, olvasd el az alábbi néhány egyszerű szabályt arról, hogyan viseld.

Hogyan hordjuk a „boyfriend jeans”-t? Beavatunk a titokba!

1, Hajtsd fel a farmered úgy, hogy az épp a bokádig érjen.

2, A „boyfriend jeans”-t lent kell hordani a csípőn, így szinte mindenki felveheti, mert vékonyabbaknak és teltebbeknek egyaránt jól áll.

3, Gondold át, hogy mit párosítasz a fiús farmeroddal. Ahhoz, hogy a megjelenésed egyszerre legyen kényelmes, hétköznapi és mégis nőies, a legjobb, ha megmaradsz a szűk felsőknél és a nőies cipőknél.

4, Ha úgy döntesz, hogy a fiús farmert férfias darabokkal párosítod, mint például egy kigombolt pamut ing, gondoskodj arról, hogy megmutasd nőies vonásaidat, mondjuk emeld ki a derekadat egy övvel, vegyél fel egy merész cipőt és egészítsd ki az egészet néhány vaskos karkötővel.

A Levi’s üzletekben megtalálod a hozzád illő fiús farmert!

Nézd meg a Levi’s kollekciót a divatkatalógusban!



Kapcsolódó márkák: Levi's


Ajánljuk még

A tökéletes farmer: Levi’s Curve ID

Levi's nyereményjáték eredményhirdetés

Nyereményjáték: 501-es farmerek várnak gazdára!

Levi's 501 Eredményhirdetés

Boltokban hollywood új kedvenc farmere

Új és trendi: Levi's 519 férfi farmer

Go Forth - Íme, egy Levi's farmernadrág!

Levi's nyereményjáték - nyerj különleges Levi's termékeket!

Levi's 2014 ősz-tél - A kaliforniai életérzés