Boltokban hollywood új kedvenc farmere

Frissítve: 2009. szept. 26., 08:00 | Megtekintve: 4279

Olyan divatteremtő hírességek rajonganak az új női Levi’s 501-esért, mint Scarlett Johansson és Gwen Stefani.


A Levi’s erre a szezonra a női formához igazította legendás farmerját – így most már az 501-esben is lehet igazán csajos a külsőnk. A világ legstílusosabban öltözködő női, mint például Scarlett Johansson vagy Drew Barrymore a Levi’s 501-es farmer legújabb másolatait lecserélik az igazira.

Scarlett és Drew boyfriend jeans-ben a "Nem kellesz eléggé" (He's Just Not That Into You) forgatásán

Az évek során a „boyfriend jeans” olyan ikonok ruhatárának képezte részét, mint Marilyn Monroe, Brigitte Bardot, Madonna vagy Drew Barrymore. Vagy itt van Gwen Stefani, aki a Gossip Girl klipjének forgatásáról ugrott ki Levi’s-ében Los Angeles forgatagába.

Gwen Stefanie boyfried jeans-ben a Gossip Girl klipjének forgatásán

A női 501-es szára eleve fel van hajtva és 2,5 centivel bővebb, így kényelmesen megül a csípőn és a női domborulatoknak is helyet ad. Úgy kinézni, mintha a pasid farmerét viselnéd, jó dolog, de hogy úgy nézz ki, mintha a pasid csomagja is a nadrágodban lenne, az már nem az igazi. Ezért a női 501-es elöl és hátul is szorosabban testhez áll, a hátsó zsebek kisebbek lettek, valamint a gombolós slicc is rövidebb a női verzión, mindez pedig összességében arányosabb megjelenést nyújt.

“A nők mindig jól akarnak kinézni, ezért nem igénytelenségből hordják ezt a láthatóan kényelmes viseletet. 2009 őszén egy sor régiesített koptatás közül választhatunk. Minél használtabbnak néz ki az 501-esed, annál trendibb” – mondja You Nguyen, a Levi’s kreatív igazgatója.

Nézd meg a Levi’s kollekciót a piactéren!



Kapcsolódó márkák: Levi's


Ajánljuk még


Kommentek

sámsonhttp://semi– 2011. jan. 8., 13:21

jácok


ipartelep – 2010. máj. 23., 11:33

"Minél használtabbnak néz ki az 501-esed, annál trendibb” – mondja You Nguyen, a Levi’s kreatív igazgatója."

Ez a faszi nagyon el van tévedve.