3 tipp, amivel trendi leszel nyáron

Frissítve: 2009. ápr. 14., 15:15 | Megtekintve: 4881

Forróság és a legújabb trendek - erre biztosan számíthatsz a nyáron, a városban és strandon egyaránt. Most megmutatjuk, mire készítsd fel a ruhatáradat, hogy te se maradj le a többiek mögött!


C&A, Mango, Victoria’s Secret

Maxiruha

A maxiruhák idén nyáron reneszánszukat élik – a minél többet megmutató, rövid sortok mellett a hosszú, lebegő, szellős fazonok is főszerepet kapnak. A C&A félvállas maxiruhája western stílusával több trendnek is megfelel egyszerre. A Mango hófehér darabja elsősorban a forró, nyári hétköznapokon jön jól, a pánt nélküli Victoria’s Secret ruhát pedig akár tengerparti nyaralásokon, szabadtéri bulikon is viselheted.

Mango, C&A és még egy Mango

Aszimmetrikus szabás

A tervezők nem tudnak betelni a 2009-ben hirtelen megjelent, félvállas design különféle alkalmazásával. A Mango-nál többek közt egy kendőszerű top formájában bukkantunk rá az ismerős fazonra. A C&A egy aranyszínű, egyrészes fürdőruhát dobott fel a trendi megoldással, a harmadik, szintén Mango márkájú maxiruha pedig ötvözi az aszimmetriát a hosszú szoknyarésszel.

Women’ Secret, Benetton, Pimkie

Bohém fürdőruhák

A strandviselet esetében egyrészeseknél a rafinált szabás, bikiniknél pedig az eltérő színek vagy minták kombinálása kötelező. A Women’ Secret egyrészesén ezt a most nagyon népszerű formát levélmintával és az idén kissé elhanyagolt vállpánttal spékelték meg. A Benetton bikinije a felsőn csíkokkal, az alsón pedig virágmintával valósítja meg a divatos kontrasztot. A Pimkie fürdőruhája tovább bolondítja a mély oldalkivágásokat retro foltjaival és színeivel.

Ne csak nézd, viseld is a friss trendeket!

A divatkatalógusban megtalálod a 2009 tavaszi-nyári szezon újdonságait.



Ajánljuk még

5 tipp, amivel idén is trendi leszel

3 szuper napszemüveg, amit még ma megrendelhetsz!

3 forró divatbotrány - a hét divathírei

Hordd így a dzsekit és szívtipró leszel!

Ha fesztivál, akkor fesztivál divat!

2 őszi tipp csajoknak és pasiknak

Idén ősszel új formában a leggings!

A Nyár őrült darabjai

Franciásan elegáns, olaszosan trendi