3 forró divatbotrány - a hét divathírei

Frissítve: 2009. szept. 23., 13:45 | Megtekintve: 3957

Botrány a divathéten, 3 éves sztárbébi magassarkúban és a Vogue kemény vallomása, ami letörte a reménykedő tervezők kedvét.


1. Surie Cruise 3 évesen már magassarkút hord

Katie Holmes 3 éves kislánya magassarkú cipőcskében topogott híres mamája mellett egy bostoni bevásárlókörút során. Bár óvodáskorú lánykája már most tapasztalja a divatos cipőkkel együttjáró kényelmetlenségeket, maga Katie lapos balerinában látható a képeken.

2. Egészséges modelljei miatt cserben hagyták a designert

Mark Fast divattervező úgy döntött, a londoni Fashion Week alkalmával ruháit csakis egészséges súlyú modellek mutathatják be, és kiszórta az alultáplált kategóriába eső lányokat. Csapatának tagjai azonban ragaszkodtak a szupervékony modellekhez és mikor Fast nem változtatott álláspontján, kollégái (többek között a stylistja) felmondtak 2 nappal a bemutató előtt.

3. Anna Wintour sajnálja, de esélytelenek a fiatal tervezők

A Vogue főszerkesztője, Anna Wintour azt nyilatkozta a Daily Telegraph-nak, hogy minden feltörekvő divattervezőnek jól át kell gondolnia, elég eltökélt és kitartó tud-e lenni úgy is, hogy szinte esélye sincs érvényesülni a szakmában.

“Hacsak nem kiugróan különleges és kitartó, egy fiatal tervező számára ez a legrosszabb idő a kezdésre. A gyakorlott divattervezők is csak küszködnek.”mondta el őszintén Ms. Wintour, kifejezve sajnálkozását a szomorú helyzet miatt.



Ajánljuk még