Új Levi's darabok rocksztár lelkületűeknek

Frissítve: 2009. jan. 26., 15:56 | Megtekintve: 1696

A rock’n’roll életérzés rajongóinak készült a Levi’s új, Red Tab névre keresztelt kollekciója, melynek Cat Powers, a legendás amerikai rockénekesnő lett az arca és ihletője.


Amikor a a Levi’s 2009-es tavaszi-nyári kampányához keresett olyan arcot, aki megtestesíti a márkára jellemző időtlenséget, a választás Cat Power-re esett. Az amerikai rockénekesnő utánozhatatlanul laza stílusával megtestesíti a rock’n’roll életérzést, ami a Levi’s farmerek sajátja is.

A Red Tab kollekcióiban megtalálhatóak olyan gyönyörű, nap fakította farmerek és hétköznapi viseletek, melyek megélt, klasszikus ízzel, tökéletesen adják vissza a fülledt nyár hangulatát.

A legújabb Levi’s Red Tab Girls’ sziluettek radikálisak és felszabadítóan bőek, trapéz szabásúak és párhuzamos szárúak, ami a gondtalan érzékiséget ünnepli, és a vékony rock’n’roll esztétikájának, elnyűhetetlen sikerének kiegészítője.

A farmereket a tökéletes illeszkedés érdekében kifinomult anyagokból és hozzáértéssel szabták. Olyan legendás rockénekesnők inspirálták a kampányt, mint Patti Smith, Suzy Quatro és Chrissie Hynde.

Cat Power – Lived In Bars

A Levi’s 2009 tavaszi-nyári kollekcióját hamarosan bemutatjuk itt a Vanity-n.



Kapcsolódó márkák: Levi's


Ajánljuk még

Nyereményjáték: 501-es farmerek várnak gazdára!

Új Levi's Engineered Jeans® darabok

A tökéletes farmer: Levi’s Curve ID

Levi's 2014 ősz-tél - A kaliforniai életérzés

Exkluzív Levi's bolt nyílt az Andrássy úton

A Levi's 2009 őszi-téli kollekciója

Új és trendi: Levi's 519 férfi farmer

Levi's nyertesek és nyereményeik

Levi's 501 Eredményhirdetés