Women' Secret kollekció blog

Karácsonyi Women' Secret fehérneműk és cukiságok

Frissítve: 2010. dec. 1., 06:00 | Megtekintve: 4635

Közelegnek az ünnepek, ideje gondolkodni azon, mivel leped meg önmagadat, a párodat, vagy éppen ő téged - már ha a fehérneműk és más apróságok közt keresgéltek.

A Women’ Secret már készen áll a karácsonyi ünnepekre, december elejétől akár be is szerezhetjük náluk az ajándékaink nagy részét. Nézd meg te is a karácsonyi kollekció színfoltjait!

Olvass tovább »



Fehérnemű, ami formál - az új w'effect

Frissítve: 2010. okt. 1., 05:00 | Megtekintve: 3684

A women’secret beavat idei legnagyobb titkába: bemutatja anti-cellulitisz és feszesítő hatású fehérneműit. Ráadásul most egy ideig bevezető áron kaphatók!

Eddig csak álmodtál róla? Ma már számodra is elérhető, ráadásul 100% women’secret stílusban. A w’effect anti-cellulitisz és feszesítő hatású, egyben kényelmes és nőies kollekció.

Olvass tovább »


Atom Anti pizsik a Women Secret hangyás kollekciójában

Frissítve: 2010. febr. 18., 08:00 | Megtekintve: 7353

Emlékszel Atom Antira, a mutáns hangyára, aki olyan főellenségeket győzött le, mint a Karate Hangya vagy a Godzilla Termesz? Itt vannak a szezon legcukibb pizsamái!

A 60-as évek legaranyosabb rajzfilmhőséről emlékszik meg a Women’ Secret 2010 tavaszi kollekciójával. A Hangyafalván élő Atom Anti annak idején sorra szupersebességgel göngyölítette fel a megoldhatatlan bűnügyeket – alakja méltó téma egy huncut és csajos pizsi-kollekcióhoz.

Olvass tovább »



Nyári újdonságok a Women'secret-nél

Frissítve: 2009. júl. 3., 15:03 | Megtekintve: 2616

A nyár legfontosabb kiegészítőit már mind megtalálod a Women'secretnél - nézd meg te is, mik az újdonságok!

Az európai Victoria’s Secret-ként is ismert Women’secret egyre több újdonsággal lepi meg rajongóit. Nemrég a most debütált első férfi kollekcióról írtunk, de nem szabad elfeledkeznünk az egyre szélesebb kiegészítő választékról sem.

A nagy újdonság, hogy most már ékszerek és napszemüvegek is várnak az üzletek polcain – a strandtáskák és papucsok mellett trendi nyakláncokkal, karkötőkkel és napszemüvegekkel is kiegészítheted Women’secret strandfelszerelésedet.

Keresd ki a magyarországi Women’secret üzletek listájáról a hozzád legközelebb esőt és nézd meg élőben az aktuális kollekciókat!

Nézd meg a Women’secret kollekciót a divatkatalógusban!


Bikini helyett itt a mykini

Frissítve: 2008. máj. 26., 18:30 | Megtekintve: 6952

Napokon belül megjelenik a Women' Secret legújabb kollekciója, ami idén nyáron megváltoztatja a fürdőruha divatot.

A spanyol Women’ Secret nagyjából a Victoria’s Secret márka nálunk is népszerű, európai megfelelője, de most valami csakis rájuk jellemző újdonsággal állnak elő. A Mykini kollekciót Helena Rohner ékszerész munkái díszítik. Minden darab más stílusban készült, mégis tökéletesen passzol a többihez.

Az egymással szabadon kombinálható melltartók és alsók minden ízlésvilágot szem előtt tartanak. Választhatunk bikini vagy sportmelltartó jellegű fürdőruha felsőt, illetve normál vagy tanga fürdőbugyit is. A fekete, lila és bézs színekben játszó modelleket apró, csillogó ékszerek teszik izgalmassá, amiket szintén lehet cserélgetni. A mykini lényege, hogy mindenki a saját ízlésének megfelelő alsó és felső kiválasztásával állítsa össze fürdőruháját.

Természetesen az ékszerek mind vízállóak és levehetőek, így lehetőségünk van a fürdőruha szezon után is hordani őket, fülbevaló vagy karkötő formájában. A Mykini by Women’s Secret kollekció idén május végén kerül az üzletekbe.

Ajánljuk még:
h3. Women’ Secret üzletek nálunk