Fehérnemű, ami formál - az új w'effect

Frissítve: 2010. okt. 1., 05:00 | Megtekintve: 3684

A women’secret beavat idei legnagyobb titkába: bemutatja anti-cellulitisz és feszesítő hatású fehérneműit. Ráadásul most egy ideig bevezető áron kaphatók!


Eddig csak álmodtál róla? Ma már számodra is elérhető, ráadásul 100% women’secret stílusban. A w’effect anti-cellulitisz és feszesítő hatású, egyben kényelmes és nőies kollekció.

Technikailag olyan mikrokapszulákat impregnáltunk a fehérneműkbe, amik anti-cellulitisz, illetve bőrfeszesítő hatóanyagokat tartalmaznak, melyek a bőrrel érintkezve aktiválódnak. Olyan új technológiát alkalmaztunk, ami hatékonyabb és hosszabb hatást biztosít – mintegy 100 mosásig.

Jelenleg három különböző modell kapható az anti-cellulitisz alsókból (a magasított derekútól a boxer-fazonú formákig), továbbá három különböző fazon a feszesítő melltartókból – két színben, feketében és fehérben.

Ezekkel az innovációkkal a women’secret segít neked, hogy formában légy, feszesíts, hidratálj és tonizáld a bőrödet egész nap. Így már csak azon kell gondolkodnod, hogy mit vegyél fel.

Mindezt szeptember 30. és október 17. között kedvezményes, bevezető áron kaphatod meg az összes women’secret üzletben!Kapcsolódó márkák: Women' Secret


Ajánljuk még