Use hazai blog

USE unused - Új Pop Up, új kollekció májusban

Frissítve: 2013. ápr. 8., 07:00 | Megtekintve: 48791

Újabb ideiglenes üzletet nyit hamarosan a három magyar tervező a korábbi sikereken felbuzdulva. Azt ígérik, a kifejezetten erre az alkalomra tervezett kollekció élénk és izgalmas lesz.

Az átmenetileg felállított Pop Up Storehoz a három tervező mindig egy külön, egyedi kollekciót alkot. Az idei tavaszi USE Temporary fő jellemzői az élénk színek és a változatos minták lesznek.

Olvass tovább »



A modern nőt a divat segíti útján

Frissítve: 2010. márc. 6., 09:00 | Megtekintve: 3999

A Párisi Nagyáruház február 25-én egy estére visszatért névadó funkciójához, a divathoz, hogy otthont adjon a USE 2010-es tavasz-nyári bemutatójának.

A jövőt idéző show éles kontrasztjaként fénylett a háttérben a történelmi sugárút palotahomlokzataival. Az illusztris vendégseregben jelen volt többek közt Schell Judit, Szekeres Nóra, Szalóki Ági, Fábián Juli, D. Tóth Krisztina, Bery és Geszti Péter is.

Olvass tovább »


15 felső, 1 közös álom

Frissítve: 2009. nov. 9., 08:00 | Megtekintve: 3459

Valósággá vált 15 hétköznapi ember álma - már elérhető a divatszerető laikusok által tervezett hello you collection a Mono Fashion-ben.

Hangulatos kisvideón láthatjuk, hogyan ünnepelték meg a hello you collection megszületését a nyertesek, a USE unused, divatbloggerek és modellek a Merlinben.

Olvass tovább »



Halott Kitty, sörgyűrű és hamburger cipő

Frissítve: 2009. nov. 5., 09:52 | Megtekintve: 5004

Megdöbbentő design kiegészítők dömpingjét, hírességek Halloween jelmezeit és más érdekességeket szedtünk össze a magyar divatweb elmúlt heti terméséből.

Magyar pasik toplistája, kibelezett Hello Kitty figura, designer fánkok, egy fotózás a színfalak mögül és még sok más érdekesség a net minden sarkából.

Olvass tovább »


Meghívó: Bulizz divattervezőkkel!

Frissítve: 2009. okt. 28., 20:00 | Megtekintve: 2444

Most csütörtökön egész éjszakás bulira hívunk mindenkit, ahol a USE pályázatának nyertes tervezőivel és a hello you kollekcióval találkozhattok.

Október 29.-én csütörtökön, 21 óra kezdettel a Use unused és a Coca Cola light közös póló-tervező pályázatának, a HELLO YOU kollekciónak nyertes munkáival és tervezőivel találkozhattok.

Olvass tovább »


Te tervezted magadnak!

Frissítve: 2009. okt. 14., 13:56 | Megtekintve: 2652

Nem mindegy, hogy miben ugrasz le a közértbe, miben bicajozol vagy indulsz a munkába, igaz? Ezt a kollekciót átlagemberek tervezték nekünk, átlagembereknek.


Elkészült a mi kollekciónk! Az érdeklődő laikusok munkáiból megszületett a rég várt hello you collection, a USE unused és a Coca-Cola light közös pólótervező programjának keretében, amiről már írtunk korábban. Most itt vannak a képek a megvalósult darabokról és egy videó a szerencsés tervezőkkel.

Olvass tovább »


Megérkezett a USE tavaszi kollekciója!

Frissítve: 2009. febr. 24., 13:06 | Megtekintve: 2188

A USE 2009-es tavaszi kollekciója New York és Los Angeles után most már Budapesten is kapható. Ne hagyd ki a lehetőséget!


Kedves Vásárlóink!

Örömmel értesítjük Önöket,
hogy a USE 2009 tavaszi kollekciója New York és Los Angeles után
végre Budapesten is megvásárolható.
Megrendeléseket korlátozott számban áll módunkban felvenni.


Cím: Budapest 1052, Szervita tér 5.
Kérjük egyeztessen időpontot az alábbi telefonszámok egyikén:
Tel.: 061 / 205-8445
0630 / 312- 4572


A kollekció megtekinthető az alábbi linken:
http://www.use.co.hu/ss2009


Use-unused férfi kollekció!

Frissítve: 2008. okt. 14., 14:59 | Megtekintve: 6279

Tíz kollekció és egy napszemüveg vonal után a sikeres magyar márka, a USE elérkezettnek látta az időt, hogy bevezesse új, hétköznapi és hordható férfiruha kollekcióját.

A húsz fazonból álló kapszula-kollekciót a variálhatóság, a hordhatóság és a kényelem fémjelzik. A könnyen kezelhető anyagokból készült ruhák letisztult, de mégsem közhelyes összképet mutatnak. Szűk és bő szabások keveredése, innovatív anyagok és a márka logójául választott fecske motívum különbözteti meg a USE férfikollekcióját a többi brandtől.

Kampányfotók: Perlaki Márton

A kampányban szereplő modell, Fogarasi László (aki Yonderboi néven ismert a zeneiparban) személyisége és a tény, hogy hivatásos modell helyett hús-vér embert választottak a tervezők, mind-mind azt a felfogást erősítik, mely szerint a USE férfi nem kíván kilógni a tömegből, sokkal inkább az intellektuális divat és a finom részletek iránti elkötelezettségét szeretné kifejezni öltözködésével.

A kollekció egyelőre a cég budapesti showroom-jában lesz elérhető, egyedi megrendelésre.

Ajánljuk még:

USE a Vanity-n


A USE legújabb látomása

Frissítve: 2008. febr. 21., 17:29 | Megtekintve: 2669

A USE-unused márka márciustól új kollekcióval debütál. Ezúttal nem ruhákról adunk hírt, hanem egy kiegészítőről, ami a közelgő tavaszi napsütésben minden nő táskájából előkerül... Napszemüveg!...

Alig, hogy beszámoltunk a cég egyre növekvő nemzetközi sikereiről, újabb meglepetéssel szolgálnak. Most már biztos a hír, márciustól kapható a USE első napszemüveg kollekciója.
A napszemüvegekről megtudtuk, hat fazonból áll a kollekció, mindegyiknél háromféle színből választhatunk. Az egyik fazon unisex, tehát a férfiakra is gondoltak! Színek tekintetében leginkább a fekete, barna színek dominálnak, de lesz fehér, sőt még csíkos keretes is. A napszemüvegeket Olaszországban gyártják. Jövő hónaptól megvásárolhatók a szemüvegek, hogy pontosan mely szalonokban, arról hamarosan értesülhettek itt nálunk a Vanity divatblogban.
Indulj el és fedezd fel, milyen az, ha valami igazán különleges dolgon keresztül szemléled a világot és az visszanéz rád!

Próbáld ki!

Fotó: Lábady István

Ajánljuk még:
h3. Napszemüvegek a piactéren


USE ruhák - leárazás!

Frissítve: 2008. febr. 12., 12:24 | Megtekintve: 9103

Akik még szeretnének egy-két szuper darabot elcsípni, ráadásul kedvezményes áron, azoknak a figyelmébe ajánljuk: