A modern nőt a divat segíti útján

Frissítve: 2010. márc. 6., 09:00 | Megtekintve: 3999

A Párisi Nagyáruház február 25-én egy estére visszatért névadó funkciójához, a divathoz, hogy otthont adjon a USE 2010-es tavasz-nyári bemutatójának.


A jövőt idéző show éles kontrasztjaként fénylett a háttérben a történelmi sugárút palotahomlokzataival. Az illusztris vendégseregben jelen volt többek közt Schell Judit, Szekeres Nóra, Szalóki Ági, Fábián Juli, D. Tóth Krisztina, Bery és Geszti Péter is.

A USE tavasz-nyári kollekciója az absztrakt harmónia jegyében született. Az ellentétek párba állítása most sem maradt el – pasztellszínek, élő, fényes anyagok párosulnak mértani pontosságú geometriai vonalakkal. Ferencz Vanda törzsi hangulatot idéző ékszerei szinte bizarr kiegészítői voltak a ruháknak.

A képeket Németh Dániel fotós készítette

A kollekció vezető ötlete a 80-as évek „power fashion” hullámához nyúl vissza, amely a korábbi idők szelíd múzsáját a modern nő energikus, szexi, elektrós stílusába bújtatta. A tervezők a korszak két forradalmi öltözetét gondolták újra: a sportruházatot, mint a modern élet elmaradhatatlan részét és legújabb divatkategóriát, valamint az alsóneműt, mint a nőies look kiegészítő stíluselemét.

A mai nő modernkori kihívásokkal kell szembenézzen, hasonlóan a 80-as évekhez, amikor végérvényesen megszerezte a korábban férfi privilégiumnak számító önkifejezést a munkában. A USE ezt a modern nőt kíséri útján, védve annak törékeny nőiességét és óvva lépteit egy komplexebb szerepkör, egy újfajta gondolkodásmód és modern szellemiség felé.



Kapcsolódó márkák: Use


Ajánljuk még

Félmeztelen és hétköznapi modellek Makány Márta bemutatóján


Kommentek

Midnite – 2010. márc. 21., 12:11

Fecó: Nem, csak meghívóval lehetett bemenni, amit a sajtón kívül hírességek, divatszakmabeliek kaptak. A bemutató február 25-én volt.


Fecó – 2010. márc. 21., 00:00

erre a rendezvényre civilként lehet menni?


laringosz – 2010. márc. 16., 11:26

jajj állandóan ez a téma olyan soványak a modellek mér te szívesebben nézel kövér nőket????


Menta – 2010. márc. 10., 11:42

Nekem a 3. képen a világos zöldes ruha, és a szürkéskék ruha tetszik. Jó lenne beszerezni! Árakra énis kíváncsi lennék! ?::)


pitypangocska – 2010. márc. 6., 14:47

nálam a pink-fekete ruha nyert,azt még hordan is lehet! buliba,hétvégére naon szívesen megvenném,árakat meglehet tudni?


Eniko57 – 2010. márc. 6., 13:52

nekem baromira tettszik az első ruha,a vonalak és színek ellentétei,ez a fehérneműs beütés,like nagyon, meg a kabátot,de az utolsó képen lévő nadrág és felső is szuper. :)
a fekete felső nekem annyira nem tettszik,jobban a nadrág,csodaszép színe van.


Rose – 2010. márc. 6., 10:34

ja, a fekete télleg jó, de nekem hátulról a 4. képen lévő ruha is tetszik. meg az a hosszú fehér is, csak a válla ne lenne olyan :/ de a csajok olyan soványak meg olyan rondák, hogy rajtuk katasztrofálisan mutat mindegyik darab. egy "nő"-n nem tudták volna bemutatni őket?


Panka – 2010. márc. 6., 10:19

a fekete aszimmetrikus felső nagyon cuki!!! hordanám


netti – 2010. márc. 6., 09:13

Úristen..hogy néznek ki ezek a modellek?! :O