Bob Marley lánya ruhát tervez

Frissítve: 2011. febr. 5., 06:00 | Megtekintve: 2538

A sportlifestyle márka, a PUMA bejelentette, hogy Cedella Marley designer, a jamaicai reggae ikon lánya fogja tervezni a jamaicai atlétikacsapat verseny- és díjátadón viselendő szerelését a 2012-es londoni olimpiai játékokra.


A dizájnt az egész női és férfi olimpiai csapat fogja viselni, a háromszoros olimpiai aranyérmessel, a leggyorsabb férfivel és egyben a PUMA atlétájával, Usain ‘Villám’ Bolttal együtt. A PUMA partneri kapcsolata Marleyval, a jamaicai dinasztia legidősebb lányával megerősíti a márka régi keletű kapcsolatát a karibi nemzettel, annak gazdag kulturális örökségével, globális zenei ismertségével és páratlan odaadásával az atlétika iránt.

Bob Marley lánya, Cedella Marley

„Megtiszteltetés, hogy én tervezhetem hazám mezét” – mondta Cedella Marley. – „Még azt sem mondhatom, hogy ez egy valóra vált álom, mert soha nem is mertem volna róla álmodni."
A PUMA sportos vonalát megőrizve a kollekció magas színvonalú technológiát, anyagokat és formákat ötvöz, hogy az atléták teljesítményét maximumra fokozza. Az ihletet a jamaicai élénk színekből és mintákból, valamint afrikai gyökereiből merítette, így Cedella Marley egyedi tervezésére biztosan felfigyel majd a világ 2012 nyarán.

A tervezőnő munka közbenKapcsolódó márkák: Puma


Ajánljuk még


Kommentek

wilhelm23 – 2011. febr. 8., 09:40

tervezzen! ha annyira szeret!:)


kata – 2011. febr. 5., 19:29

úgy látszik.... reméljük legalább jókat fog tervezni..


andika – 2011. febr. 5., 17:42

már mindenki ruhát tervez manapság?:)


zoli – 2011. febr. 5., 17:25

nagyon kíváncsi vagyok..