Pandora pandora blog

Június: Az igazi nő jelképe, a Holdkő

Frissítve: 2012. jún. 4., 13:33 | Megtekintve: 4385

Június kövét, a holdkövet a hindu legendák szerint a holdfény sugarai hozták létre. Úgy hitték, teliholdkor szájba véve láthatóvá válik a jövő.

A holdkő a legkeresettebb és legismertebb ásványok közé tartozik. Nevét a felhőkön átszökő holdfényhez hasonló, félig áttetsző fehér színéről és selymes fényéről kapta, de számos színárnyalatban létezik.

Olvass tovább »



Megnyílt a PANDORA az Árkádban is!

Frissítve: 2012. ápr. 21., 09:58 | Megtekintve: 3034

Április 19–22. között varázslatos hangulatban, nem mindennapi látvánnyal és finomságokkal fűszerezett bemutatón nézheted meg a Pandora tavaszi-nyári kollekciójának legszebb darabjait az Árkádban!

Látogass el az Árkádba ezen a hétvégén! Négy napon át, a márkaüzlet nyitási hétvégéjén az Árkád bevásárlóközpontban várnak mindenkit a legújabb PANDORA boltba, aki kíváncsi a tavasz legromantikusabb ékszereire.

Olvass tovább »


Minden nap Anyák Napja a Pandora ékszerekkel

Frissítve: 2011. máj. 6., 07:00 | Megtekintve: 3738

Ünnepeljük méltó ajándékkal Édesanyánkat egész évben! A Pandora különleges kollekciójával kifejezheted szereteted és háládat az embernek, aki életet adott neked.

Az Édesanyák tiszteletére alkotta meg a PANDORA ékszermárka különleges Anyák napi kollekcióját. A medálok, charmok, és fülbevalók mindegyike a gyermekek feltétel nélküli szeretetét és háláját fejezi ki. Ajándékozd meg egy szép darabbal anyukádat, amiről az év minden napján eszébe juthat, mennyire szereted őt!

Olvass tovább »



A Pandora ékszerek koronája: Black Crown Diamond Watch Collection

Frissítve: 2010. nov. 24., 06:00 | Megtekintve: 4107

Koronázd meg PANDORA kollekciódat egy gyönyörű karórával! A csodás ékszermárka 2010-es újdonsága mostantól már nálunk is kapható.

A PANDORA ékszer közkedvelt, inspiráló ékszervilág újdonsága a 2010 novemberétől itthon is elérhető, svájci szerkezetű Black Crown Diamond karóra kollekció.

Ahogy az új termékvonal neve is sejteti, minden egyes darab koronájában stílusos fekete brill található. A PANDORA quartz óra kollekciója tökéletesen illeszkedik a meglévő kollekciókhoz: kiemelkedő designerek munkáját dicséri, mégis elérhető áron adja kezünkre az eredetiséget, az egyediséget és az alkalomhoz illő stílust.

Olvass tovább »