A lehetőségek paradicsoma: Pandora ékszerek

Frissítve: 2010. okt. 15., 05:00 | Megtekintve: 7791

A Pandora őszi kollekciója tűz ihlette színekkel, inspiráló formákkal őrzi a nyár izgalmas emlékét. A lehetőségek határtalanok, hogy kifejezd és újraalkosd stílusodat velük.


A meglévő kollekciókhoz tökéletesen illeszkedő, és a Pandora kreatív hagyományához hű új ékszervonal a lehetőségek paradicsoma, amelybe belépve elmerülhetsz az egyéniséged legjobban kifejező ékszerek kreatív kombinációjában.

Íme, az új kollekció, mely októbertől kezdve megtalálható a Pandora üzletekben és monoshopokban:

PANDORA MOMENTS

Színes eleganciába öltözött charmok

Elegáns stílus és romantikus életérzés ihlette a kollekciót. Az arany, ezüst és a tűz meleg színeinek kombinációja tökéletesen illeszkedik a nyári történetek emlékét őrző, klasszikus charm karkötők hívogató világába.

Bearanyozott pillanatok

A tökéletes arany charmok finoman csavart mintázatát rodolit és onyx színesíti. A legújabb darabok feldobják a karkötő meglévő charmjait. A rubin és melanit kövek társaságát az istennői aranygömbök teszik tökéletessé a függők varázslatos világában.

Friends forever

A charmok családjának legújabb tagja a pillangó függőkkel ékesített, ezüst barátság charm. A legjobb barátnők kötelező darabját egy-egy összetartozó pillangó charm alkotja, “friends forever” felirata az örök barátságot szimbolizálja.

A számokban kifejezhető ünnepeket felejthetetlen pillanatokká varázsolhatod a 0-9-ig terjedő ezüst charmok összeállításával, legyen szó évfordulóról, vagy szerencseszámokról.

Virágkavalkád

A négy vadonatúj, nagyméretű muranoi üveg charm kontrasztos virág motívumaival formabontó különlegesség az idei őszi kollekcióban.

Dekoratív ezüst

Rusztikus, antikolt ezüst charmok játékos mintáit fedezhetjük fel az új kollekcióban.
A csiszolt cirkónia tűz ihlette piros, fekete és borostyán színei teszik még egyedibbé a különös formájú és stílusú ezüst és arany charmok ékeit.

Fekete és arany

A sokoldalú szövet charm karkötő gyönyörű arany kapcsot kapott – amely biztonságosan lezárja a karkötőt, és önmagában is egyedi. Könnyen levehető, a többi színes szövet charm karkötőkön és nyakláncokon is használható. Ezüst és arany kapcsok ékesítik az új, 150 cm-es bőr karkötőket is.

PANDORA STORIES

Kétszínű univerzum

Antikolt ezüst és 14 karátos arany ékszerek új, elegáns és modern kollekciója egészíti ki a Stories ékszervonalat széles gyűrűk, hajlított fülbevalók és egyedi charmok főszereplésével.

Romantikus arany

Az új kollekció klasszikus ékszervonalát a 14 karátos arany, rubin, és melanit darabok képviselik. Az arany virágmintázatú ékszerek romantikus, kifinomult stílusra vallanak.

Kifejező antik

Az ezüst ékszervonal nőies dimenzióba visz: a cabochon kövek, carnelian és a holdkövek világába. A karkötőn a drágaköveket elegáns, antikolt ezüst keretezi, és cabochon medálok tesznek kifejezővé. Két drágakővel gazdagított gyűrű is helyet kap a kollekcióban, a fülbevalók és a függő charmok tökéletesen illenek az ezüst karikákhoz és a bőr charm karkötőkhöz.

Gyöngy és gyémánt

A gyöngy és a gyémánt az időtálló ékszerek kötelező alapanyaga – a klasszikus elemeket egy modern ékszervonalba foglalja. A fehér édesvízi gyöngyöt gyémánttal kombinálva, ezüsttel és arannyal párosítva extravagáns hatást kapunk. A kollekciót édesvízi gyöngy fülbevalók egészítik ki.

PANDORA RING UPON RING

Őrzi az értékes pillanatokat

A Ring upon Ring koncepciója, hogy a kedvenc gyűrűk kettesével, hármasával, és számtalan variációban viselhetőek. Az őszi kollekcióval bevezetett darabok harmonikusan kiegészítik a meglévő gyűrűk választékát. A koncepció végtelen számú kombinációt tesz lehetővé – így tökéletes arra, hogy minden felejthetetlen pillanatot megörökítsen.

A sorozat új elemeiként különleges 14 karátos arany és ezüst gyűrűk kerülnek bevezetésre, amelyek fülbevalókkal, nyakláncokkal és medálokkal teljes ékszer szettben is megvásárolhatók.

PANDORA LOVEPODS

Innovatív design

A legújabb, 18 karátos sárga- és fehérarany alapú, egyedileg beillesztett gyémántokkal díszített fülbevalók, nyakláncok, gyűrűk, karkötők, és medálok alkotják a PANDORA luxus kategóriájú Lovepods őszi kollekcióját.

A LovePods két designere, Mads Trolle és Lee Antony Gray szerint a prémium kategóriás ékszervonalat különleges harmónia jellemzi: a fehérarany eleganciája, a sárga arany melegsége és a gyémánt természetes ragyogása együtt megtestesíti a tökéletes ékszert.

PANDORA LIQUID SILVER

Úttörő design

Ahogy a nevéből is látható, a Liquid Silver kollekciót a víz sokoldalú formái és mozgása inspirálta. A meglévő hat időtálló ékszer kollekciót idén egy további, exkluzív darabokból álló hetedik alkollekció egészíti ki.

Egy csepp szépség

A Fluid Liquid Silver kollekciók közül az eddigi legkülönlegesebb alkollekció, amely a víz különböző dimenzióit megörökítve stílusosan egészíti ki a meglévő darabokat.

Az új design áthatja a sorozat gyűrű, fülbevaló, karkötő és medál darabjait, így az egymással kombinálható ékszerek az időtlen szépséget sugározzák.

Tiszta áramlás

Az áramlás a víz letisztult egyszerűségét tükrözi, amely a légáramlattal közösen játékos buborékokat alkot. A Liquid a víz és a szél játékából születő, szoborszerű formákat mutatja be. A fodrozódást a Ripple, a sima vízükör költői nyugalmát pedig a Fluid kollekció darabjaiban találjuk.

Ezüst szobrászat

Ahogy a tervekből is gyönyörűen kitűnik, az ezüst a tökéletes nemesfém a víz örökké változó mozdulatainak megörökítésére.

A PANDORA a 2010. őszi kollekcióját az időtálló ékszerek variálhatóságával minden eddiginél jobban egyénre szabja – a mesterségbeli tudás modern megvalósításának csúcspontján.



Kapcsolódó márkák: Pandora


Ajánljuk még

A Pandora ékszerek koronája: Black Crown Diamond Watch Collection


Kommentek