Pandora blog

Hófehér ékszerek: a július színe a Pandoránál

Frissítve: 2013. júl. 9., 09:55 | Megtekintve: 81765

A fehér az egyik legkifejezőbb szín, mely távolról sem csak az ártatlanság jelképe. Kevesen tudják, hogy a fehérben minden szín megtalálható: azt a felületet látjuk fehérnek, mely a fény teljes spektrumát változatlanul veri vissza.

Kínában és Afrika bizonyos részein például a gyász színe, mellyel az elhunyt életét ünneplik. Az emberi szem kifejezőkészsége is abban rejlik, hogy szemgolyónk egy része fehér. Az állatvilágban ez a csak emberre jellemző tulajdonság teszi ugyanis lehetővé, hogy érzelmeket olvassunk ki egymás szeméből.

Olvass tovább »



Valentin-napi ajándék: PANDORA ékszerek

Frissítve: 2013. febr. 4., 08:00 | Megtekintve: 23935

Közeledik február 14, a szerelmesek napja. Az igazi férfiak tudják, hogy Valentin napon kell elvetniük a magokat, ha szeretnék, hogy azok tavasszal kikeljenek.

Ugyan néha még a tél hideg szele vacogtat minket, de a Valentin nap eljövetele már a tavasz melegségének előérzetével tölti el lelkünket.

A PANDORA ebben az évben is különleges kollekcióval készül fel. Ha valaki február 8. és 14. között minimum 25 900 forint értékben vásárol, meglepetésként egy LOVE feliratú sterling ezüst charmot kap ajándékba.

Olvass tovább »


Augusztus ékköve: Peridot, Kleopátra kedvence

Frissítve: 2012. aug. 6., 06:49 | Megtekintve: 3844

A Peridot a smaragd testvére, a féltékenység és az irigység elűzője. Szeretetet, barátságot és boldogságot ad, közben csillapítja a zöld színnel azonosított negatív tulajdonságokat.

Kleopátra kedvenc ékköve sikert, szerencsét és békét nyújt viselőjének. A leggyakrabban a frissen nyírt fűre emlékeztető színe enyhülést hoz a hőségben, és tökéletes kiegészítője bármelyik lenge nyári öltözetnek, így nem csoda, hogy az egyik legmelegebb hónap képviselője.

Olvass tovább »



Július a bátorság hava az ékszereknél: Karneol

Frissítve: 2012. júl. 3., 08:16 | Megtekintve: 3781

Július izzó napszínű ékköve, a karneol fénylett már az egyiptomi fáraók ékszerein, érdemes viselnünk, ha erőre és bátorságra van szükségünk, vagy ha prezentációra, vizsgára készülünk.

Neve a latin „Corneolus”, a Magyarországon is termő, piros gyümölcsöt hozó somcserje nevéből származik. Élénk narancssárgától egészen a rozsda- és barnásvörösig bármilyen árnyalatban előfordul.

Olvass tovább »


Június: Az igazi nő jelképe, a Holdkő

Frissítve: 2012. jún. 4., 13:33 | Megtekintve: 4385

Június kövét, a holdkövet a hindu legendák szerint a holdfény sugarai hozták létre. Úgy hitték, teliholdkor szájba véve láthatóvá válik a jövő.

A holdkő a legkeresettebb és legismertebb ásványok közé tartozik. Nevét a felhőkön átszökő holdfényhez hasonló, félig áttetsző fehér színéről és selymes fényéről kapta, de számos színárnyalatban létezik.

Olvass tovább »


Megnyílt a PANDORA az Árkádban is!

Frissítve: 2012. ápr. 21., 09:58 | Megtekintve: 3034

Április 19–22. között varázslatos hangulatban, nem mindennapi látvánnyal és finomságokkal fűszerezett bemutatón nézheted meg a Pandora tavaszi-nyári kollekciójának legszebb darabjait az Árkádban!

Látogass el az Árkádba ezen a hétvégén! Négy napon át, a márkaüzlet nyitási hétvégéjén az Árkád bevásárlóközpontban várnak mindenkit a legújabb PANDORA boltba, aki kíváncsi a tavasz legromantikusabb ékszereire.

Olvass tovább »


Készíts Valentin-napi kívánságlistát!

Frissítve: 2012. jan. 26., 15:59 | Megtekintve: 2561

Szeretnél ékszert kapni a szerelmesek napján, párod pedig igyekszik olyan ajándékkal meglepni, aminek valóban örülsz? A Pandora kívánságlistája megkönnyíti dolgotokat!

Válassz a Valentin-napi romantikus ékszer-válogatásból, és oszd meg a kiszemelt darabot a kívánságlistádon! Ha pedig még egy csókot is küldesz párodnak, biztos lehetsz benne, hogy ő sem feledkezik meg a szerelem ünnepéről.

Olvass tovább »


Minden nap Anyák Napja a Pandora ékszerekkel

Frissítve: 2011. máj. 6., 07:00 | Megtekintve: 3738

Ünnepeljük méltó ajándékkal Édesanyánkat egész évben! A Pandora különleges kollekciójával kifejezheted szereteted és háládat az embernek, aki életet adott neked.

Az Édesanyák tiszteletére alkotta meg a PANDORA ékszermárka különleges Anyák napi kollekcióját. A medálok, charmok, és fülbevalók mindegyike a gyermekek feltétel nélküli szeretetét és háláját fejezi ki. Ajándékozd meg egy szép darabbal anyukádat, amiről az év minden napján eszébe juthat, mennyire szereted őt!

Olvass tovább »


A Pandora ékszerek koronája: Black Crown Diamond Watch Collection

Frissítve: 2010. nov. 24., 06:00 | Megtekintve: 4107

Koronázd meg PANDORA kollekciódat egy gyönyörű karórával! A csodás ékszermárka 2010-es újdonsága mostantól már nálunk is kapható.

A PANDORA ékszer közkedvelt, inspiráló ékszervilág újdonsága a 2010 novemberétől itthon is elérhető, svájci szerkezetű Black Crown Diamond karóra kollekció.

Ahogy az új termékvonal neve is sejteti, minden egyes darab koronájában stílusos fekete brill található. A PANDORA quartz óra kollekciója tökéletesen illeszkedik a meglévő kollekciókhoz: kiemelkedő designerek munkáját dicséri, mégis elérhető áron adja kezünkre az eredetiséget, az egyediséget és az alkalomhoz illő stílust.

Olvass tovább »


A lehetőségek paradicsoma: Pandora ékszerek

Frissítve: 2010. okt. 15., 05:00 | Megtekintve: 7791

A Pandora őszi kollekciója tűz ihlette színekkel, inspiráló formákkal őrzi a nyár izgalmas emlékét. A lehetőségek határtalanok, hogy kifejezd és újraalkosd stílusodat velük.

A meglévő kollekciókhoz tökéletesen illeszkedő, és a Pandora kreatív hagyományához hű új ékszervonal a lehetőségek paradicsoma, amelybe belépve elmerülhetsz az egyéniséged legjobban kifejező ékszerek kreatív kombinációjában.

Olvass tovább »