Mango scarlett johansson + scarlett johansson blog

A Mango és Scarlett minden eddigin túltesz

Frissítve: 2010. szept. 16., 05:00 | Megtekintve: 3943

Végre kaptunk új képeket Scarlett Johansson aktuális Mango kampányából. A csodálatos őszi színekkel játszó fotósorozat az új kollekciót népszerűsíti.

A pletykák szerint Scarlett Johansson hamarosan egy Marilyn Monroe életéről szóló filmben tűnik fel, mint a legendás színésznő modernkori változata. Addig is a legfrissebb újdonság, amit rajongói nézegethetnek, az alábbi fotósorozat a Mango 2010 ősz-téli kampányához.

Olvass tovább »



Első képek Scarlett Johansson-ról az ősz dívájaként

Frissítve: 2010. júl. 3., 05:02 | Megtekintve: 3103

Trendi, tekintélyt parancsoló nőként láthatjuk idén ősszel a Mango kampányban Scarlettet, aki már második éve pózol mint Európa kedvenc márkájának arca.

A 2010 őszi-téli Mango kollekció megjelenése még elképesztően távolinak tűnik innen, a forró nyárból nézve. Nem is kapunk két képnél több bepillantást az egyelőre titkos kampányba.

Olvass tovább »


Ősrégi Haiti térképpel segít Scarlett Johansson

Frissítve: 2010. febr. 3., 11:10 | Megtekintve: 2355

Scarlett Johansson egy meglepő, divatos ötlettel támogatja a Haiti-t sújtó katasztrófa túlélőit, így a Mango üzletekben vásárolva mi is segíthetünk rajtuk.

Scarlett Johansson egy olyan kézitáskát tervezett a Mango számára, amin egy ősi Haiti térkép rajza és a “Haiti népének megsegítése” felirat látható. A táska jótékony célokat szolgál, az eladásokból származó bevételek egy részét az Oxfam International kapja meg.

Olvass tovább »



Léteznek mások is: Vegyesfelvágott

Frissítve: 2009. okt. 21., 09:26 | Megtekintve: 2927

Bezár a Quelle, a Drakula cucc és a pénzköltési kedv viszont tovább él. Vegyes linkfelvágott a Vanityn túlról, az internet minden részéből.


Heti linkválogatásunkban átnézésre érdemes híreket, képeket, írásokat ajánlunk különböző magyar nyelvű, főként divat témájú blogokról és oldalakról. Divatpályázat indul, Loubutin Barbie-babázik, Olsenék erőlködnek, mások meg másképp érdekesek.

Olvass tovább »


Szexis, vadóc szőkeként villant Scarlett Johansson

Frissítve: 2009. júl. 24., 07:00 | Megtekintve: 3009

Vadiúj hajszínnel és provokatív pózokkal népszerűsíti a Mango következő kollekcióját Scarlett Johansson. Első képei magukért beszélnek!

Penelope Cruz és húga, Monica 4 évig tartották pozíciójukat a Mango reklámarcaiként, de mostantól egy szintén fiatal és tehetséges, mégis teljesen eltérő karakterű színésznő, Scarlett Johansson lesz a márka kéviselője. Néhány fényképet már láthatunk is, amiken Scarlett az őszi darabokat viseli.

A Mango hivatalos közleménye szerint sikerült megint remekül választaniuk, hiszen “Scarlett nagyon egyedi személyiség, fiatalos és szórakoztató. Ő az ideális Mango nő, aki nagyvárosias és független is”.

Johansson a 2009/10 őszi-téli kollekció arcaként debütál a spanyol márkánál. A kampány képeit Mario Sorrenti fotós már elkészítette egy Los Angeles-i helyszínen, de a teljes anyagot csak az év második felében mutatja meg nekünk a Mango.

Scarlett és a Mango együttműködése a CelebTV-ben:

Nézd meg a Mango kollekciót a divatkatalógusban!