Mango 2010 ősz-tél blog

A Mango és Scarlett minden eddigin túltesz

Frissítve: 2010. szept. 16., 05:00 | Megtekintve: 3943

Végre kaptunk új képeket Scarlett Johansson aktuális Mango kampányából. A csodálatos őszi színekkel játszó fotósorozat az új kollekciót népszerűsíti.

A pletykák szerint Scarlett Johansson hamarosan egy Marilyn Monroe életéről szóló filmben tűnik fel, mint a legendás színésznő modernkori változata. Addig is a legfrissebb újdonság, amit rajongói nézegethetnek, az alábbi fotósorozat a Mango 2010 ősz-téli kampányához.

Olvass tovább »



Őszváró darabok: földszínek, elegancia, Mango

Frissítve: 2010. aug. 19., 05:01 | Megtekintve: 4898

Mi lesz a Mango őszi meglepetése? A barna minden létező árnyalata, gyönyörű hosszú szoknyák, kabátok, csizmák... Nézd meg te is!

A Mango 2010-es őszi kollekciójának bemutatójára már hónapokkal ezelőtt sor került, de nem akartunk előhozakodni a képekkel addig, míg aktuálissá nem válik. Most azonban rohamosan közeleg az ősz, és az alábbi darabok megjelenése a Mango üzletekben, így ideje megismernünk a kínálatot.

Barna, fekete és vörös, csizmák, sapkák, kabátok… Ha megnézed ezeket a darabokat, lélekben már csakis az őszre fogsz vágyni!

Olvass tovább »


Első képek Scarlett Johansson-ról az ősz dívájaként

Frissítve: 2010. júl. 3., 05:02 | Megtekintve: 3103

Trendi, tekintélyt parancsoló nőként láthatjuk idén ősszel a Mango kampányban Scarlettet, aki már második éve pózol mint Európa kedvenc márkájának arca.

A 2010 őszi-téli Mango kollekció megjelenése még elképesztően távolinak tűnik innen, a forró nyárból nézve. Nem is kapunk két képnél több bepillantást az egyelőre titkos kampányba.

Olvass tovább »