Mango video blog

Szexis, vadóc szőkeként villant Scarlett Johansson

Frissítve: 2009. júl. 24., 07:00 | Megtekintve: 3009

Vadiúj hajszínnel és provokatív pózokkal népszerűsíti a Mango következő kollekcióját Scarlett Johansson. Első képei magukért beszélnek!

Penelope Cruz és húga, Monica 4 évig tartották pozíciójukat a Mango reklámarcaiként, de mostantól egy szintén fiatal és tehetséges, mégis teljesen eltérő karakterű színésznő, Scarlett Johansson lesz a márka kéviselője. Néhány fényképet már láthatunk is, amiken Scarlett az őszi darabokat viseli.

A Mango hivatalos közleménye szerint sikerült megint remekül választaniuk, hiszen “Scarlett nagyon egyedi személyiség, fiatalos és szórakoztató. Ő az ideális Mango nő, aki nagyvárosias és független is”.

Johansson a 2009/10 őszi-téli kollekció arcaként debütál a spanyol márkánál. A kampány képeit Mario Sorrenti fotós már elkészítette egy Los Angeles-i helyszínen, de a teljes anyagot csak az év második felében mutatja meg nekünk a Mango.

Scarlett és a Mango együttműködése a CelebTV-ben:

Nézd meg a Mango kollekciót a divatkatalógusban!Férfiaknak belépni tilos?

Frissítve: 2008. márc. 27., 10:49 | Megtekintve: 5273

Sok pasiknak szóló, lezser ruhakollekció jelent meg idén tavasszal, de meghökkentő módon az egyiket épp a Mango üzletekben találtuk.

Tíz éven át hiányoztak a női divatra specializálódott Mango üzletek polcairól a férfi darabok, de a spanyol márka végre engedett a konkurencia nyomásának.
Mostantól kezdve a hűséges hölgyvásárlóknak mégsem kell otthon hagyniuk párjaikat, mikor gardróbjuk felfrissítésének szándékával útnak indulnak.

A HE by Mango egy jellegzetes Mango stílusjegyeket viselő, 46 darabból álló kollekció, amely csakis célcsoportjában tér el az eddig megszokottaktól. Póló, mellény, nadrág és fürdőruha mellett különféle kiegészítőket is kínál a HE, az elmaradhatatlan táskákon és cipőkön túl pedig a férfiaknak tervezett karkötők, övek, pénztárcák és napszemüvegek szintén kiemelt helyet kaptak. A főként mindennapi viseletre tervezett, nagyvárosi hangulatú darabok színvilágára a visszafogott bézs, szürke, fehér, kék és khaki jellemző, a Mango unikornist ábrázoló logója pedig ezúttal is visszatérő eleme a kollekció mintáinak.

A könnyen megjegyezhető HE elnevezés nem csak a hímnemre utal, hanem a latin Homini Emerito szavak akronímája is, aminek jelentése a “valamit kiérdemelt, méltó ember”. A HE reklámarcaként minden poszteren megtalálható, férfiasan jóképű, baszk származású topmodell, Jon Kortajarena a márka tervezői szerint tökéletesen megtestesíti mindazt, amiről a kollekció szól. Nálunk a West End City Center és a Váci utca Mango márkaboltjaiban vásárolhatók meg az új darabok.

A Mango minden új kollekciója megjelentetésével igyekszik egyre közelebb kerülni egy olyan széles kínálat eléréséhez, ahol különböző tervezők és stílusok egymás mellett, egyazon üzletben kaphatók. Honlapjukon az összes HE modellt tüzetesen is megnézheted magadnak, az alábbi videó pedig a kollekció fotósorozatának készítését mutatja be 2 percben:

Ajánljuk még:
h3. Mango a piactéren