Giorgio Armani kollekció blog

Moonwalkers – Giorgo Armani izgalmas kollekciója

Frissítve: 2010. jan. 27., 08:00 | Megtekintve: 4100

Armani a párizsi divathéten igazi „Moonwalkers kollekciót” vonultatott fel. Nézd meg a különleges darabokat!

Mindig izgalmas időszakok a divathetek. A tervezők különleges kreációi és témáik mindig valami újat hoznak. A divat egy fantáziavilág, melyben minden megtörténhet. Armani “Moonwalkers” kollekciója is bizonyítja ezt (2010 tavasz/nyár).

Olvass tovább »



Katie Holmes és Armani 2010-ig együtt

Frissítve: 2008. márc. 22., 13:58 | Megtekintve: 3266

Katie Holmes legalább két éven át különböző Armani kollekciókon dolgozik majd, holott még soha nem tervezett ruhákat.

Tom Cruise-al kötött házassága alkalmából Katie Holmes szinte vetélkedőt szervezett a legnevesebb divattervezők közt, amelyben Giorgio Armani nyerte el a megtisztelő lehetőséget, hogy megalkothassa a színésznő esküvői ruháját. Most fordult a kocka, és Katie lesz az, akinek meg kell próbálnia kreációival Armani kedvében járni, mivel a következő két évben több kollekciót is tervez majd a divatház számára.

2009 tavaszán jelenik meg a Katie Holmes for Armani nevű kollekció-sorozat első része, amelyben kizárólag totyogó- és babaruhák lesznek. Ezekhez Katie és Tom most 23 hónapos lánya, Suri szolgáltatja az inspirációt.
Ezután 2009 őszén várhatók majd az újabb darabok, idősebb gyermekek és tinik számára. Végül 2010 elején jönne ki Katie első felnőtteknek szóló kollekciója, amiben nemcsak ruhák, de egyéb kiegészítők, többek közt táskák és ékszerek is helyet kapnak majd. Tervek szerint a ruhákat nem csak az Armani márkaboltok, de a Saks, Barney’s és Neiman Marcus áruházak polcain is megtalálhatják majd a vásárlók.

Árban, Katie által tervezett darabok a többi Armani-féle kollekcióra fognak hasonlítani, vagy ahogy egy ismeretlen forrás nyilatkozott: "olcsóbb lesz, mint az Armani Privé, de drágább, mint az Armani Exchange ". Ha mindez tényleg megvalósul, akkor Katie Holmes lesz az első szakképzetlen divattervező, aki egy ilyen óriási divatházzal együtt dolgozhat.

Ajánljuk még:
h3. Armani Exchange kollekció a piactéren


David Beckham-et szokatlan kalandra csábították

Frissítve: 2007. dec. 18., 12:01 | Megtekintve: 3658

Állítólag könnyen beszélte rá a focistát Armani a merész pózokra, így 2008-ban már Beckham népszerűsíti új fehérnemű kollekcióját.

Különleges pillanatok várnak a rajongókra 2008-ban, hiszen David Beckham most kivételesen nem Victoria „Posh Spice” Beckham vagy egy focilabda társaságában kerül az újságok címlapjára, hanem a legkülönfélébb férfi fehérneműkben pózolva.

A 2008-as kollekció modelljeként Beckham nem először visel majd Armani darabokat, évekkel ezelőtt, a focipályán már láthattuk őt egy Giorgio Armani által, kifejezetten az angol csapat számára tervezett mezben. Azóta David állítólag baráti kapcsolatot tartott fent a divatlegendával, így gondolkodás nélkül elvállalta a számára szokatlan feladatot, hiába van már aktuális szerződése olyan világmárkákkal, mint az Adidas, Pepsi, Motorola és a Coty.

„Régen a focisták nem teremtettek követendő divatot, de David ezt megváltoztatta” nyilatkozta Armani. „Ő képviseli a modern hős eszményét, hiszen nem csupán csapatkapitány, híresség és az egyik legtehetségesebb focista, de a férfiasság megtestesítője is. Sportsztár, férj és apa egyben, akinek kiváló stílusa van az öltözködés terén.”

A reklámsorozat Mert Alas és Marcus Piggott fotósok debütálása lesz. A legelső kampány képei már el is készültek, az eredmény jövő februárban lesz látható a Vanity Fair oldalain.

Ajánljuk még:
h3. Férfi fehérneműk a piactéren

Giorgio Armani életrajza a Vanity-n