Armani Exchange blog

Katie Holmes és Armani 2010-ig együtt

Frissítve: 2008. márc. 22., 13:58 | Megtekintve: 3266

Katie Holmes legalább két éven át különböző Armani kollekciókon dolgozik majd, holott még soha nem tervezett ruhákat.

Tom Cruise-al kötött házassága alkalmából Katie Holmes szinte vetélkedőt szervezett a legnevesebb divattervezők közt, amelyben Giorgio Armani nyerte el a megtisztelő lehetőséget, hogy megalkothassa a színésznő esküvői ruháját. Most fordult a kocka, és Katie lesz az, akinek meg kell próbálnia kreációival Armani kedvében járni, mivel a következő két évben több kollekciót is tervez majd a divatház számára.

2009 tavaszán jelenik meg a Katie Holmes for Armani nevű kollekció-sorozat első része, amelyben kizárólag totyogó- és babaruhák lesznek. Ezekhez Katie és Tom most 23 hónapos lánya, Suri szolgáltatja az inspirációt.
Ezután 2009 őszén várhatók majd az újabb darabok, idősebb gyermekek és tinik számára. Végül 2010 elején jönne ki Katie első felnőtteknek szóló kollekciója, amiben nemcsak ruhák, de egyéb kiegészítők, többek közt táskák és ékszerek is helyet kapnak majd. Tervek szerint a ruhákat nem csak az Armani márkaboltok, de a Saks, Barney’s és Neiman Marcus áruházak polcain is megtalálhatják majd a vásárlók.

Árban, Katie által tervezett darabok a többi Armani-féle kollekcióra fognak hasonlítani, vagy ahogy egy ismeretlen forrás nyilatkozott: "olcsóbb lesz, mint az Armani Privé, de drágább, mint az Armani Exchange ". Ha mindez tényleg megvalósul, akkor Katie Holmes lesz az első szakképzetlen divattervező, aki egy ilyen óriási divatházzal együtt dolgozhat.

Ajánljuk még:
h3. Armani Exchange kollekció a piactéren