Szandál trendek nyárra

Frissítve: 2008. jún. 11., 15:13 | Megtekintve: 16977

Felkavarta az idei divatot a gladiátor szandál megjelenése, de azon kívül is rengeteg trendi és csinos stílus között válogathatunk.


Az idei év legnagyobb újdonsága és trendje a gladiátor szandál. A Promod nyári kollekciójának darabja a klasszikus formát képviseli, lábfejet és bokát átölelő szíjakkal, sötét színű bőrből. A gladiátor divatot kedvelő, de nőiesebb stílust preferáló hölgyek számára a Burberry egy magas sarkú verziót is kínál, az elegánsan extravagáns estékre pedig beszerezhetünk egy ezüst színű, szuper-magas “szárú” szandált is az Urban Outfitters-től.

A másik sláger stílus a v-alakú, lábujjak közé ékelt pánt vagy flip-flop. Sportos divatőrültek számára a mindennapos rohangáláshoz ajánljuk ezt a Puma féle thong szandált. Strandra vagy nyaraláshoz inkább a második, könnyen száradó, csinos Etam darab felel meg. A színes, bohókás nyári összeállításokhoz ideális választás egy ehhez az Anita Singh által tervezett, gyöngyös, égszínkék flip-flophoz hasonló darab.

A magas sarok sosem megy ki a divatból. Nyári napokra Liz Hurley a Mango kollekciója számára egy parafa talpú szandált tervezett. A klasszikusan nőies, lyukas orrú formának a középső DKNY platform szandál szexis kisugárzást kölcsönöz. Aki pedig kénytelen visszafogott eleganciával, üzleties stílusban öltözködni, annak sem kell a meleg miatt aggódnia a harmadik Ferré szandállal.

A lapos sarkak és divatos metálszínek kedvelőit célozza meg ez a bronz színű, fonott pántos, fiatalos Pimkie lábbeli. Szintén a kényelem jegyében született a rövidnadrágtól kezdve a maxiruháig bármihez viselhető, még a legmelegebb napokon is tökéletes, fekete Gap papucs-szandál. Ha pedig a mindennapos rohangáláshoz megfelelő, mégis trendi darabra vágyunk, a Mango strasszokkal kirakott, gladiátor stílust idéző, mégis lapos sarkú és kényelmes szandálját kell választanunk.

Ajánljuk még:
h3. Szandálok a piactéren



Kapcsolódó márkák: Burberry, DKNY, Etam, Ferré, Gap, Mango, Pimkie, Promod, Puma


Ajánljuk még

Amerikai stílusú városi kerékpár a Pumától

Green Box Pack, a Puma őszi újdonsága

50%-os akció a Pimkie Árkádban péntektől vasárnapig!

Atom Árak - akció a Pimkie-nél

A jövővel versenyez a Puma motorsport kollekció

"Nem volt stílusom a főiskola alatt" - interjú a Puma tervezőjével

Itt jön a Pimkie őszi kollekciója!

A Puma újdonságai, köztük Usain Bolt cipője

Megérkezett a Puma Trinomic Bluebird legújabb modellje!


Kommentek

csinitini – 2010. máj. 5., 11:49

a magas az első sorban!!!!! tuti darab!