Csillag

Fogfehér Karácsony - Nem csak a celebek kiváltsága

Frissítve: 2010. nov. 18., 06:00 | Megtekintve: 2299

Az év vége a megtisztulás időszaka. A karácsonyi kívánságlistára akár esztétikai megújulást szorgalmazó vágyak is kerülhetnek, úgy mint egy fogkezelés, hogy az új esztendőt magabiztos, csillogó mosollyal üdvözölhessük!

A RENDELŐ

A Bátorfi Fogászati Rendelő exkluzív környezetet teremtett a betegek számára, a kibővült, megújult rendelőben a 21. század vívmányai dominálnak. A páratlan, fogászatoktól idegen belsőépítészeti kialakítás enyhíti a fogászati kezeléseket megelőző félelmet a betegekben, míg az itt található klinika számos high-tech designelemmel, a leginnovatívabb fogtechnilógiai gépekkel, valamint a legmodernebb CAD-CAM technológiás Cirkónium rendszerekkel büszkélkedhet.

Olvass tovább »



A nyár Celine Dion napszemüvegén át

Frissítve: 2010. jún. 16., 05:00 | Megtekintve: 2825

Ha egy többszörös Grammy-díjas sztár trendi napszemüvegén át szeretnéd látni a világot, nem érdemes jobbat keresni az új Celine Dion kollekciónál.

Az évtizedek óta töretlen népszerűségnek örvendő énekesnő, Celine Dion most egy teljesen friss napszemüveg kollekcióval jelentkezik. Júniusban már bárki hordhatja ezeket a nevével büszkélkedő darabokat.

Olvass tovább »


Halott Kitty, sörgyűrű és hamburger cipő

Frissítve: 2009. nov. 5., 09:52 | Megtekintve: 5004

Megdöbbentő design kiegészítők dömpingjét, hírességek Halloween jelmezeit és más érdekességeket szedtünk össze a magyar divatweb elmúlt heti terméséből.

Magyar pasik toplistája, kibelezett Hello Kitty figura, designer fánkok, egy fotózás a színfalak mögül és még sok más érdekesség a net minden sarkából.

Olvass tovább »



Ajándékcsomag a pesti divatéletnek

Frissítve: 2009. okt. 13., 14:49 | Megtekintve: 3052

Új csillag ragyog a Fashion Streeten - megnyílt a Furla legújabb üzlete Pest belvárosában. Nézz körül velünk!

Ünnepélyes átadás keretében nyílt meg a Furla Fashion Street-i, a Deák Ferenc utca 23 alatt található üzlete október 8-án.

A jelképesen becsomagolt üzlet homlokzatát átfogó masnit a márka alapítójának unokája, Filippo Furlanetto és neje bontották ki, mintegy átadva az exkluzív ajándékcsomagot a budapesti divatéletnek.

Olvass tovább »


USE ruhában a High School Musical sztárja

Frissítve: 2009. aug. 12., 12:01 | Megtekintve: 6798

Hollywoodi díjkiosztóra vette fel a magyar tervezőtrió legújabb kreációját a High School Musical egyik főszereplője, a divatsajtó pedig imádta a darabot.

Ashley Tisdale a USE 2009-es holiday/resort kollekció egy darabját viselte az augusztus 9.-i Teen Choice Awards díjátadón Hollywood-ban.

Olvass tovább »


Vedd fel az olasz csapat hivatalos mezét!

Frissítve: 2009. jún. 17., 18:19 | Megtekintve: 3619

A PUMA és az olasz foci története is tele van győztes pillanatokkal. A kettő ötvözésének gyümölcse a KING XL ITALIA 2009, egy különleges kollekció az olasz foci szerelmeseinek!

A Puma büszkén mutatja be limitált kiadású, KING XL ITALIA nevű kollekcióját, melynek piacra kerülése jeles évfordulót ünnepel: 80 éve nevezték ki Vittorio Pozzót, Olaszország első főállású nemzeti edzőjét – ő az egyetlen, aki két világkupa címet nyert. Pozzo története azokba az időkbe repít vissza, amikor a játék még összehozott egy országot, és egy ember a kiválóság új szintjére emelte a játékot. A PUMA Pozzo edzőre és csapatára, az Azzurrira emlékezik, amikor bemutatja az olasz csapat új felszerelését.

The PUMA King XL Italia Kit 2009
(póló 17.990 Ft, dzseki 19.990 Ft, nadrág 11.990 Ft)

Az olasz fociban a kék nem csak egy szín – ez egy lélekállapot. A 2009-es FIFA Konföderációs Kupa meccsein az olasz csapat a kék egy új árnyalatát fogja viselni – cendre kék – azt, amelyet Pozzo és emberei viseltek. A rendkívüli méretű jelvényt szintén a Pozzo kor ihlette, a függőleges sávok pedig finom kidolgozással vázolják az olasz nemzeti lobogót. Ez a felszerelés kizárólag a FIFA Konföderációs Kupa meccseire készült. A bajnokság után a korábbi 2008/2009-es felszerelést fogják használni egészen a 2010-es Világkupára készülő öltözék megjelenéséig.


PUMA King XL Italia iFG Boot (47.990 Ft)

A legmodernebb anyagok és technológiák alkalmazása révén minden játékos igényeit kielégíti. Az oldalstabilitást biztosító beillesztés, a lábujjakat védő borítás illetve a felsőrész és a talp között található vonal mind az eredeti King cipőt idézik. Kerek szegecsei a hagyományos focicsukától erednek és kiemelkedő stabilitást, manőverezési lehetőséget tesznek lehetővé. A modernizált elemek közé tartozik puha bőr felsőrésze, a nagy sűrűségű szilikonból készült külső sarokkéreg és az oldalt található formázott strukturális vonalak. A PUMA AptoPlast alkalmazkodik a lábfej természetes kontúrjaihoz. Mindezeket a sarokrésznél lévő arany FOT egészíti ki. A PUMA olasz foci iránti tiszteletét fejezi ki a zokniszegélyen és a fűzővégeken látható olasz zászló, amely a zokniszegélynél a FIGC logóval, a nyelvrésznél King XL Italia logóval egészül ki.


PUMA King Italia Ball limitált kiadás (25.990 Ft)

A labda dizájnja, a kézzel varrott, kézműves kidolgozás és a valódi bőr burkolat mind a ’34-es és ’38-as olasz világkupa dicső napjait idézik. A labdán a 2008-2009-es olasz válogatott játékosainak arany nyomásos aláírása is szerepel, ezáltal a Gli Azzurri igaz rajongói számára gyűjteményük becses darabja lehet. A labdához fa talapzat és különleges labdatáska is tartozik. A talapzaton megjelenik a PUMA logó és négy csillag, amelyek a Gli Azzurri négy világbajnoki címét jelképezi.

Nézd meg a Puma kollekciót a divatkatalógusban!


Mesébe illő karácsonyi F&F reklámfilm

Frissítve: 2008. nov. 21., 19:12 | Megtekintve: 3433

A Cherokee – F&F új karácsonyi kollekcióját egy mesebeli hangulatú spottal indítja el még a karácsonyi roham kezdete előtt, kellő időt és széles választékot biztosítva a meglepetések beszerzéséhez.

A Tesco által forgalmazott, 30 éves múltra visszatekintő Cherokee márka a család valamennyi tagja számára kínál megfizethető árú alsó- és felsőruházatot, a karácsonyi katalógusban most ünnepi kiegészítőkkel is – például a legkisebbek számára Télapó ruhát vagy ünnepi előkét.

A 2008 elején debütált F&F termékcsalád azok számára készült, akik a nagy divattervezők által képviselt trendeknek megfelelően, mégis elérhető áron igyekeznek öltözködni. Az idei téli kollekció egyaránt kínál elegáns és lezser alsó- és felsőruházatot a hölgyek, valamint az urak számára. A kizárólag Tesco hipermarketekben megtalálható márkák a babaruháktól az estélyi viseletekig kínálnak ruhákat a karácsonyi és szilveszteri szezonra.

Az F&F ráadásul hamarosan egy magyar csillag hivatalos öltöztető partnereként is bemutatkozik a nagyközönségnek. Hogy kiről van szó, azt hamarosan a Vanity divatblogjából megtudhatjátok!

A cikkben szereplő Cherokee és F&F termékek árakkal együtt megtekinthetők piacterünkön.

A Cherokee – F&F új karácsonyi kollekcióját egy mesebeli hangulatú spottal indítja el.

A spot megtekinthető a www.ruhazatatescoban.hu weboldalon is.