Furla blog

Akciófigyelő: Furla 3 napig kedvezményesen

Frissítve: 2010. ápr. 9., 04:00 | Megtekintve: 4418

A legújabb táskák, cipők, kulcstartók, pénztárcák - ha te is imádod a Furlát, most örömmel fogod hallani, hogy mától három napig akcióval várnak mindkét üzletükben!

A teljes tavaszi-nyári kollekcióra adnak most pár napig 20% kedvezményt a Furla üzletében. Ez a lehető legjobb alkalom, hogy április 9-11 között meglátogasd a Fashion Street-en lévő vagy a Párisi utcai Furlát.

Olvass tovább »



SALE: Furla táskák és kiegészítők

Frissítve: 2010. jan. 13., 08:00 | Megtekintve: 6473

Akcióval indítja az új évet a Furla - két hazai üzletükben a táskák, cipők és kiegészítők is leárazva várják, hogy rájuk találj!

A nagyszabású akció január 4-én kezdődött a Furla Párizsi utcai és Fashion Street-i szalonjában. A legmagasabb minőséget képviselő Furla táskák és kiegészítők 30%-kal, a cipők 40%-kal kedvezőbb árakon várnak.

Olvass tovább »


Benne vagyunk a tévében!

Frissítve: 2009. nov. 10., 09:46 | Megtekintve: 1932

Nézd meg, mit rejt a táskája, és mit nyilatkozott a Vanity stábjának egyik legfontosabb tagja a Stílus divatműsorban!

Még a második Furla szalon megnyitója alatt interjúvolta meg Hegedűs Réka lapigazgatónkat az mtv1 Stílus című műsorának riportere. November 7-én adták le a részt, melyben láthatjuk Rékát a táskák és cipők kapcsolatáról beszélni, illetve saját táskájába bepillantást engedni – ha lemaradtál róla, most feltétlenül nézd meg!

Olvass tovább »



Ajándékcsomag a pesti divatéletnek

Frissítve: 2009. okt. 13., 14:49 | Megtekintve: 3052

Új csillag ragyog a Fashion Streeten - megnyílt a Furla legújabb üzlete Pest belvárosában. Nézz körül velünk!

Ünnepélyes átadás keretében nyílt meg a Furla Fashion Street-i, a Deák Ferenc utca 23 alatt található üzlete október 8-án.

A jelképesen becsomagolt üzlet homlokzatát átfogó masnit a márka alapítójának unokája, Filippo Furlanetto és neje bontották ki, mintegy átadva az exkluzív ajándékcsomagot a budapesti divatéletnek.

Olvass tovább »


A divat ördöge a részletekben lakik

Frissítve: 2009. szept. 14., 14:13 | Megtekintve: 2962

Az igazán stílusos nőt az különbözteti meg a többiektől, hogy a táskától a kesztyűig minden kiegészítője tökéletes harmóniában van.

A Furla kollekciók a kifinomult, stílusos, divatérzékeny nőknek készülnek, akik a ruháik mellett a kiegészítőikben is megmutatják önmagukat. Ők azok, akik jól tudják: a kalaptól a pénztárcáig, a brosstól a kulcstartóig minden részlet számít.

Nézd meg a 2009 őszi-téli Furla kollekció kiegészítőit és válogass magadnak tökéletes összeállításokat.

Táska, kalap, kesztyű

Olvass tovább »


Újra Furla akció!

Frissítve: 2009. jún. 30., 13:53 | Megtekintve: 4758

Július 1-től várnak mindenkit akár féláron a Furla aktuális kollekciójának táskái, cipői és kiegészítői.

A Furla márkanév világszerte feltűnik a leghíresebb bevásárlóutcák kirakatain. A kínálat tökéletesen egyedi, mivel a kifinomult olasz divatot képviselő Furla táskákat, cipőket és kiegészítőket profi bőrművesek készítik Olaszországban.

Vessünk egy pillantást az aktuális szezon kollekciójára és a hamarosan kezdődő, óriási Furla akcióra!

2009 tavasz-nyári kollekció

A 2009 tavaszi-nyári Furla kollekció azon elegáns, naprakész nőknek készült, aki meg szeretnék tartani a dinamikus, aktív városi élet és a nyugodt pihenés egyensúlyát. A könnyed pasztell színek, finom vonalak és diszkréten elegáns formák minden alkalomra megfelelő darabokat eredményeznek, legyen szó táskáról, cipőről vagy más kiegészítőről. A finom és egyszerű darabok mellett feltűnnek a luxust egyértelműbben hangsúlyozó, fényes krokodil- vagy kígyóbőrből készült modellek is, hogy mindenki megtalálja a személyiségéhez legjobban illő kiegészítőket.

Barna táska, fülbevaló, retikül, clutch, cipő, fehér táska.

Akció a készlet erejéig!

Július 1.-től a Furla minden darabja 30%-50% kedvezménnyel vásárolható meg. Az akció csak a készlet erejéig tart, így nem árt rögtön elsején benézned a Párizsi utca 1.-ben található Furla táskaszalonba.


Furla táskák a Vanity-n

Frissítve: 2009. jan. 30., 17:18 | Megtekintve: 9443

Mostantól a Vanity piacterén megtalálhatók a Furla gyönyörű táskái és egyéb kiegészítői, az éppen aktuális kollekciók darabjai. Cikkünkből megismerhetitek a világszerte híres márka történetét és az őszi-téli kollekció kedvezményes darabjait.

A divatot ismerők és kedvelők körében a Furla márkanév egyet jelent a minőségi és funkcionálisan stílusos kézitáskákkal és kiegészítőkkel. A vállalatot egy olasz női-divatáru kereskedő, Aldo Furlanetto alapította mintegy 80 évvel ezelőtt. Divat iránti fogékonysága kiváló üzleti érzékkel párosult, melynek eredményeként a kis bologna-i cégből nemzetközileg elismert divatáru készítő és forgalmazóvá vált.

További Furla darabok a piactéren


A Furla táskák eleganciát és nőiességet sugároznak. A termékeket a bőrmegmunkálási hagyományokat jól ismerő kézművesek készítik Olaszországban. A vásárlóközönség és a változó divat kívánalmainak megfelelően a Furla is állandóan megújuló termékskálával jelenik meg a piacon. Találunk válltáskákat, hátitáskát, kézitáskákat különböző méretben és anyagból. A kézitáskák és bőr kiegészítők mellett azonban a Furla más területeken is hódít. Jelenleg napszemüvegeket és receptre felírható szemüvegeket is forgalmaz.

A divatház mára már 64 ország hölgyeinek (és urainak) ízlésvilágát szolgálja-alakítja több mint 1000 értékesítési helyen Európában, Ázsiában és Amerikában egyaránt. A családi vállalkozás ügyes stratégiai döntéseinek következtében a Furla termékek a divat világvárosainak főutcáiban díszítik a kirakatokat, járjunk a Rue Saint-Honoré-n Párizsban, a Via Condotti-n Rómában, vagy épp a Ginzán Tokióban.

A Furla táskákat Budapesten a Párizsi utca 1. szám alatti márkaboltban keressétek.