Vedd fel az olasz csapat hivatalos mezét!

Frissítve: 2009. jún. 17., 18:19 | Megtekintve: 3619

A PUMA és az olasz foci története is tele van győztes pillanatokkal. A kettő ötvözésének gyümölcse a KING XL ITALIA 2009, egy különleges kollekció az olasz foci szerelmeseinek!


A Puma büszkén mutatja be limitált kiadású, KING XL ITALIA nevű kollekcióját, melynek piacra kerülése jeles évfordulót ünnepel: 80 éve nevezték ki Vittorio Pozzót, Olaszország első főállású nemzeti edzőjét – ő az egyetlen, aki két világkupa címet nyert. Pozzo története azokba az időkbe repít vissza, amikor a játék még összehozott egy országot, és egy ember a kiválóság új szintjére emelte a játékot. A PUMA Pozzo edzőre és csapatára, az Azzurrira emlékezik, amikor bemutatja az olasz csapat új felszerelését.

The PUMA King XL Italia Kit 2009
(póló 17.990 Ft, dzseki 19.990 Ft, nadrág 11.990 Ft)

Az olasz fociban a kék nem csak egy szín – ez egy lélekállapot. A 2009-es FIFA Konföderációs Kupa meccsein az olasz csapat a kék egy új árnyalatát fogja viselni – cendre kék – azt, amelyet Pozzo és emberei viseltek. A rendkívüli méretű jelvényt szintén a Pozzo kor ihlette, a függőleges sávok pedig finom kidolgozással vázolják az olasz nemzeti lobogót. Ez a felszerelés kizárólag a FIFA Konföderációs Kupa meccseire készült. A bajnokság után a korábbi 2008/2009-es felszerelést fogják használni egészen a 2010-es Világkupára készülő öltözék megjelenéséig.


PUMA King XL Italia iFG Boot (47.990 Ft)

A legmodernebb anyagok és technológiák alkalmazása révén minden játékos igényeit kielégíti. Az oldalstabilitást biztosító beillesztés, a lábujjakat védő borítás illetve a felsőrész és a talp között található vonal mind az eredeti King cipőt idézik. Kerek szegecsei a hagyományos focicsukától erednek és kiemelkedő stabilitást, manőverezési lehetőséget tesznek lehetővé. A modernizált elemek közé tartozik puha bőr felsőrésze, a nagy sűrűségű szilikonból készült külső sarokkéreg és az oldalt található formázott strukturális vonalak. A PUMA AptoPlast alkalmazkodik a lábfej természetes kontúrjaihoz. Mindezeket a sarokrésznél lévő arany FOT egészíti ki. A PUMA olasz foci iránti tiszteletét fejezi ki a zokniszegélyen és a fűzővégeken látható olasz zászló, amely a zokniszegélynél a FIGC logóval, a nyelvrésznél King XL Italia logóval egészül ki.


PUMA King Italia Ball limitált kiadás (25.990 Ft)

A labda dizájnja, a kézzel varrott, kézműves kidolgozás és a valódi bőr burkolat mind a ’34-es és ’38-as olasz világkupa dicső napjait idézik. A labdán a 2008-2009-es olasz válogatott játékosainak arany nyomásos aláírása is szerepel, ezáltal a Gli Azzurri igaz rajongói számára gyűjteményük becses darabja lehet. A labdához fa talapzat és különleges labdatáska is tartozik. A talapzaton megjelenik a PUMA logó és négy csillag, amelyek a Gli Azzurri négy világbajnoki címét jelképezi.

Nézd meg a Puma kollekciót a divatkatalógusban!



Kapcsolódó márkák: Puma


Ajánljuk még

A jövővel versenyez a Puma motorsport kollekció

Green Box Pack, a Puma őszi újdonsága

Megérkezett a Puma Trinomic Bluebird legújabb modellje!

Amerikai stílusú városi kerékpár a Pumától

A Puma újdonságai, köztük Usain Bolt cipője

"Nem volt stílusom a főiskola alatt" - interjú a Puma tervezőjével

Megérkeztek a Puma DJ cipők Magyarországra

Irány a vízpart! - A Puma fürdőruha kollekciója

Tekerj ördögien gyors Puma bringán!