USE ruhában a High School Musical sztárja

Frissítve: 2009. aug. 12., 12:01 | Megtekintve: 6798

Hollywoodi díjkiosztóra vette fel a magyar tervezőtrió legújabb kreációját a High School Musical egyik főszereplője, a divatsajtó pedig imádta a darabot.


Ashley Tisdale a USE 2009-es holiday/resort kollekció egy darabját viselte az augusztus 9.-i Teen Choice Awards díjátadón Hollywood-ban.

A The High School Musical sztárja egyik legfelkapottabb ifjú csillag az Egyesült Államokban. A gálán a színésznő öltözékét – melyet egy Christian Louboutin által tervezett, szegecsekkel díszített magassarkú cípő tett még merészebbé – a külföldi sajtó az egyik legstílusosabbnak ítélte. A USE olyan tervezőkkel szerepelt együtt, mint a Cameron Diaz által viselt Alexander McQueen, vagy Fergie Marc Jacobs kreációja.

Az Ashley és stylistja, Simone Harouche által választott korszett és szoknya a decemberben boltokba kerülő 2009-es holiday/resort kollekció része. A kollekció a karácsonyi-szilveszteri szezonra szánt party ruhákból áll, bátor, öntudatos és szexi nőknek tervezve. A USE a divat félévente változó világában olyan állandó értékeket hordozó, szinte divaton kívülinek (és pont ezért mindig divatosnak) nevezhető ruhadarabokat alkot, melyek viselőjüket az örök, folyamatos megújulásra képes nő imázsába bújtatják.



Kapcsolódó márkák: Use


Ajánljuk még


Kommentek