USE ruhában a High School Musical sztárja

Frissítve: 2009. aug. 12., 12:01 | Megtekintve: 6798

Hollywoodi díjkiosztóra vette fel a magyar tervezőtrió legújabb kreációját a High School Musical egyik főszereplője, a divatsajtó pedig imádta a darabot.


Ashley Tisdale a USE 2009-es holiday/resort kollekció egy darabját viselte az augusztus 9.-i Teen Choice Awards díjátadón Hollywood-ban.

A The High School Musical sztárja egyik legfelkapottabb ifjú csillag az Egyesült Államokban. A gálán a színésznő öltözékét – melyet egy Christian Louboutin által tervezett, szegecsekkel díszített magassarkú cípő tett még merészebbé – a külföldi sajtó az egyik legstílusosabbnak ítélte. A USE olyan tervezőkkel szerepelt együtt, mint a Cameron Diaz által viselt Alexander McQueen, vagy Fergie Marc Jacobs kreációja.

Az Ashley és stylistja, Simone Harouche által választott korszett és szoknya a decemberben boltokba kerülő 2009-es holiday/resort kollekció része. A kollekció a karácsonyi-szilveszteri szezonra szánt party ruhákból áll, bátor, öntudatos és szexi nőknek tervezve. A USE a divat félévente változó világában olyan állandó értékeket hordozó, szinte divaton kívülinek (és pont ezért mindig divatosnak) nevezhető ruhadarabokat alkot, melyek viselőjüket az örök, folyamatos megújulásra képes nő imázsába bújtatják.Kapcsolódó márkák: Use


Ajánljuk még


Kommentek