Deichmann termékajánló blog

A 3 legnépszerűbb cipő márciusban

Frissítve: 2010. márc. 30., 05:00 | Megtekintve: 14162

Mindenki új cipőt akar magának! Legalábbis ezt kell leszűrnünk abból, hogy nézettségi listánkat március hónapban a különféle stílusú cipők vezetik. Te melyiket választanád?

A bohém, a sportos és a csajos stílusú lányok már mind azt nézegetik, milyen cipőt vegyenek most, hogy elkezdhetjük hordani tavaszi ruháinkat. Válassz te is egyet a 3 legnézettebb darab közül!

Olvass tovább »



A hónap 5 legnépszerűbb cucca

Frissítve: 2009. dec. 22., 12:47 | Megtekintve: 19425

Nálunk Ti, olvasók mondjátok meg, hogy mi a trendi és mit szerettek viselni. Újra itt van a divatkatalógus legnézettebb termékeinek havi toplistája.

A Vanity divatkatalógusban több, mint 2600 ruha, cipő és kiegészítő található a szezon újdonságaiból. Az elmúlt hónapban a következő 5 darab kapta a legtöbb figyelmet olvasóinktól:

Olvass tovább »


Az 5 legnépszerűbb cucc a Vanityn

Frissítve: 2009. nov. 4., 10:02 | Megtekintve: 16073

Kíváncsi vagy, mit néztek meg októberben a legtöbben a divatkatalógusban található termékek közül? Mi is, ezért most kigyűjtöttük!

Statisztikánkból sok érdekes részlet derül ki – például ha egy másik égövben élnénk, akkor is rájönnénk belőle, hogy októberben hirtelen hidegre fordult az idő, hiszen a szeptemberben népszerű pólók és sportcipők után most a csizmák vették át a vezetést.

Íme a top 5 legnézettebb termék:

Olvass tovább »