S.Oliver blog

Farmert mindenkinek!

Frissítve: 2008. ápr. 24., 14:04 | Megtekintve: 12362

2008-ban már minden testalkathoz és ízlésvilághoz találhatunk egy tökéletesen passzoló színű, stílusú és szabású farmert.

Skinny

Kinek ajánlott? A test vonalait tökéletesen követő, szűk skinny kifejezetten a magas, nyúlánk testalkatra lett kitalálva.

Mivel trendi? Rikító színű magassarkúval és mellénnyel kiegészítve buliba, egy egyszerű, lapos talpú cipővel pedig akár munkába is viselheted.

Ezek a Cheap Monday és Baby Phat skinny farmerek a legújabb darabok közt találhatók meg a piactéren.

Bő szárú vagy trapéz

Kinek ajánlott? Mivel a térd felett szűkülő szabás optikailag megnyújtja a lábakat, ezért főleg a nőies idomokkal rendelkező lányokon mutat jól.

Mivel trendi? Magas talpú cipőkkel, fodros blúzzal vagy bármilyen retro mintás darabbal.

Illusztrációként választottunk egy-egy trapéz farmert a Mango és a Promod tavaszi-nyári kollekciójából.

Egyenes szárú

Kinek ajánlott? A klasszikus, régóta ismert és szeretett, egyenes szabású farmer bármilyen testalkathoz tökéletesen illik.

Mivel trendi? Az élénk színű farmer az idei év slágere, de a klasszikus kék bármilyen nőies felsővel és sötét topánnal tökéletes.

A képen egy szürke Baby Phat és egy klasszikus S.Oliver darab látható.

Rövid farmer

Kinek ajánlott? A szuper szűk farmer sort inkább a magas lányoknak ajánlott, de egy térd felett levágott farmert magasított sarkú szandállal akár alacsonyabbak is bátran viselhetnek.

Mivel trendi? Egy finom mintás blúzzal komolyabbá teheted megjelenésedet, a feminin hatás érdekében pedig viselj hozzá csinos szandált vagy magassarkút.

Képünkön a Mango női bermudája látható, mellette pedig egy extra rövid farmer sort a H&M-től.

Ajánljuk még:
h3. Farmerek a piactéren



5 divatos választás tavaszra

Frissítve: 2008. ápr. 8., 12:55 | Megtekintve: 14370

A Vanity a 2008-as tavaszi-nyári divat trendi darabjai közt szemezgetett.

Nincs divattervező, akinek a 2008 tavaszi kollekciójában ne kaptak volna helyet a retro stílusú, geometrikus és kontrasztos minták. Akár élénk színekben játszik, akár a sötétebb palettából áll össze, a retro mintázatú ruhák idén is menetrendszerűen visszalopták magukat a köztudatba, ahogy ezt a Baby Phat és a Pimkie is észrevette.

A szafari stílusról senki nem tudja, hogyan került ismét a figyelem középpontjába, de a meleg idővel együtt bukkant fel idén tavasszal a pret-a-porter bemutatókon. Öves dzsekik, khaki szín és terepminta lesz a városi vadászok kötelező egyenruhája, nem feltétlenül a képen látható S.Oliver dzseki és Mango sort összeállításban.

Szinte törvényszerű, hogy a neonszínekben pompázó, kirívóan tarka irányzatokkal egyidőben néhány visszafogottabb, klasszikus stílust képviselő darab is divatba jön, hogy mindenki megtalálhassa az ízlésének és életvitelének megfelelőt az aktuális viseletek között. Idén a vakítóan fehér blúzok hódítanak, csipkés mintával vagy szegéllyel díszítve, mint pl. ezek a Guess és Etam darabok.

Az évszak legfontosabb divatkelléke mindenképpen egy káprázatosan színes ruhatár, most tavasszal nyugodtan elővehetjük a rikító pink blúzt, fűzöld szoknyát vagy citromsárga kiegészítőket a szekrény mélyéről. Minél tarka-barkább és harsányabb egy darab, annál jobban illene az új kollekciókhoz! Biztos befér a ruhatáradba ez a David Jones táska vagy Guess farmer is.

A trendi összhatás elérése érdekében 2008-ban a lapos sarkak, az egyszerű sport- és balerina cipők felé kell fordulnunk, persze egy kis csavarral. A színpompás, vidám stílus a lábbeliknél is érvényesül, az élénk vagy mintákkal díszített cipők minden tavaszi kollekcióban a legfontosabb helyet kapták, az Adidasnál és Pimkienél is.

Ajánljuk még:
h3. A Vanity piactér teljes kínálata