David Jones márkabemutató blog

David Jones, gyakorlat teszi a minőséget

Frissítve: 2007. dec. 1., 19:00 | Megtekintve: 3625

Ugyanaz a neve, mint a világ legrégebb óta működő szupermarketjének, ám ez a David Jones az egész világot kiszolgálja táskákkal.

A 20 éves múltra visszatekintő, francia cég komoly feltételeket szab a kifogástalan minőséggel kapcsolatban. A David Jones bemutatótermei hatalmasak, minden adott pillanatban legalább 900 terméket kell, hogy kínáljanak, minimum 800 nm-es területen elszórva. Kényelmes, közvetlenül a bejárat mellett helyet kínáló, tágas parkolót is biztosítanak, hogy vásárlóiknak ne okozhasson gondot a főként Hong Kongból és Kínából importált táskák hazacipelése. Van lehetőségünk persze más bőrárú kereskedésekben is megvásárolni az áhított táskát – nálunk jelenleg a Pólus Centerben és Törökbálinton találhatók David Jones kollekciókat bemutató üzletek.

Férfi és női kézitáskák, sporttáskák, bőröndök, iskolatáskák, pénztárcák és más egyéb kiegészítők találhatók a bőrből és szövetből készült, nem ritkán 50 vagy még több darabot számláló kollekciókban. Nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy minden szezonban újdonságokkal rukkoljanak elő, tervezőik mindig keresik az adott évszakhoz legjobban illő stílusokat, és a biztonság kedvéért szinte minden modelljüket 4-5 különböző színben dobják piacra. A David Jones boltok más, ismert márkákat is árusítanak, igyekeznek bőséges választékot és több stílust kínálni nem csak saját tervezésű táskáik, hanem minden általuk forgalmazott kollekció esetében.

Manapság a világ minden táján összesen 30 helyen vásárolhatunk tőlük minőségi táskákat és divatcikkeket. Európa számtalan országán kívül Marokkó, Algéria, Venezuela, Törökország és Kanada is az aktív David Jones partnerek közé tartozik.

Ajánljuk még:
h3. Táskák a piactéren