Tóth bori blog

Be-ruházás mindkét értelemben

Frissítve: 2009. okt. 26., 17:59 | Megtekintve: 3233

Megérkezett a magyar Business Look a kifutóra: a Millenáris Teátrumban, sztárvendégek előtt mutatták be Tóth Bori 2010-es őszi-téli kollekcióját.

Tóth Bori divattervező 2010-es őszi/téli Business Look kollekcióját közel 1000 fős közönség előtt mutatták be. A vendégek közt D. Tóth Kriszta, Szabó Patrícia, Kustánci Lia, Völgyesi Gabi, Gallusz Niki és Makány Márta divattervező is ott volt.

Olvass tovább »



100 milliót érő magyar divattervező

Frissítve: 2009. okt. 8., 12:44 | Megtekintve: 6001

Elképesztő sikertörténet Tóth Bori divattervező élete: két év alatt lett a Cosmopolitan olvasóinak kedvencéből egy milliárdos cég egyedüli választottja.

Október 6.-án reggel a Café Miro-ban ülhettünk le Tóth Bori társaságában egy kávé és croissant mellé, hogy meghallgassuk a hatalmas, egész budapesti divatéletet átalakító beruházás történetét.

A rendezvény háziasszonya, Szabó Patrícia így nyitotta meg a reggelit: „Végre valami hordható! Végre valami elegáns! Végre valami nekünk való!”

Dr. Becser Balázs, Szabó Patrícia és Tóth Bori. Fotók: Mudra László

Olvass tovább »


Nálunk lesz Európa első divattervezői negyede?

Frissítve: 2009. aug. 18., 13:34 | Megtekintve: 2575

Nagy dolgok készülődnek Budapest legöregebb sugárútján, az Andrássy út környékén - a hazai divattervezők máris csodálatos eredményekre számítanak.

A luxus atmoszférája uralja az Andrássy utat és környékét – olyan márkák üzleteit találjuk itt, mint a Roberto Cavalli, Gucci, Armani, Burberry vagy a Vertu. Hazai tervezők közül Náray Tamás nemrég nyitott üzletet az Operaház tőszomszédságában, és hamarosan itt nyílik meg Tóth Bori exkluzív szalonja is.

Képek forrása: mfor.hu

Olvass tovább »