Szemüveget a krokodilnak!

Frissítve: 2011. szept. 22., 18:43 | Megtekintve: 2423

A Lacoste márka optikai keret- és napszemüveg kollekciója megérkezett Magyarországra. Az újdonságok minőségi, de laza darabokat kínálnak az egyedi, letisztult szemüvegek kedvelőinek.


Szeptember 9-én a budapesti Fashion Street Lacoste üzletében került magyarországi bevezetésre a Lacoste optikai keret és napszemüveg termékvonala. A kollekció 48 napszemüveggel és 35 optikai kerettel gazdagítja a Lacoste márka minőségi, mégis laza eleganciájáról ismert termékvonalait.

2011-től a New York-i Marchon cég kapta meg a Lacoste szemüvegek tervezésének, gyártásának és forgalmazásának licenszét. Ezért a Lacoste ellenőrzése alatt, de már a Marchon cég által készített, letisztult, könnyed, mégis egyedi, és jól hordható darabokat tekinthették meg, és próbálhatták fel a Lacoste üzletbe meghívott törzsvásárlók és kiemelt partnerek.


A Lacoste mellett a Marchon cég  további világmárkáinak (úgymint a Nike, Calvin Klein, Emilio Pucci,  Michael Kors, Fendi, Karl Lagerfeld, Jil Sander, Kiss&Kill, Marchon 3D) is kizárólagos magyarországi forgalmazója az OptiClub.

Az OptiClub célja, hogy tagjai tudatosan, és függetlenségüket megőrizve működjenek, és hatékonyan irányítsák optikai üzletük beszerzéseit. Az OptiClub negyedévente, beszerzési  napokon  mutatja be a világmárkák legújabb kollekcióit.



Ajánljuk még