Makány Márta nyara: „The Way We Love”

Frissítve: 2012. máj. 10., 09:00 | Megtekintve: 3053

A 2012-es tavaszi-nyári Makány Márta kollekció egyaránt tartalmaz lágyan nőies és femme fatale-osan extravagáns darabokat is.


A nyári virágmezőkre emlékeztető ruhák és blézerek mellett a finom, lágy esésű pasztell ruhák, az A-vonalú szoknyák, a maxiruhák, az aszimmetrikus vállmegoldások és az etno stílus egyaránt megtalálható a kollekcióban.

Makány Márta 2012-es kollekciójában az élénk színek, a pasztell, a piros, a kék, a lila, a sárga és a fekete színek a dominánsak. A tervezőtől megszokott színkombinálás és extravagáns színvegyítés ezúttal merész mintahasználattal is párosul: a nagy léptékű és az apró virágminta sok darabon is visszaköszön, de a batikolt, elmosott minta és az anyagra applikált anyagminták is előtérbe kerültek idén.

Erős, domináns vagy elmosott színek köszönnek vissza a hétköznapi, utcán is hordható ruhákon is. Az idei kollekció egyaránt tartalmaz lágyan nőies és femme fatale-osan extravagáns darabokat is.

A viselhetőség pedig nem kérdés: az estélyi ruhák kivételével szinte bármelyik darab hordható mindennapi viseletként, ha nem is feltétlenül az image fotókon látható kombinációban.




Ajánljuk még

Félmeztelen és hétköznapi modellek Makány Márta bemutatóján