Őszi divatmustra a Moda Italia webáruházzal

Frissítve: 2009. aug. 3., 14:34 | Megtekintve: 8678

Mit hoz az idei ősz? A nagy tervezők már bemutatták őszi-téli kollekciójukat - a Moda Italia webáruház sorra veszi, mit álmodtak meg a nagyok az idei év végére.


Az idei őszi divat nagyon kedvez az elegáns, nőies színeknek, formáknak, és anyagoknak. A nagy tervezők már az év első felében bemutatták őszi-téli kollekciójukat, így közeledve aktualitásukhoz, vegyük sorra, mit is álmodtak meg a nagyok az idei év végére.

Alkalmi ruhák

Alkalmi ruhák terén hódítani fognak az extra nőies, rafinált, elegáns szabásvonalak, fodrok, különleges megoldások, amelyek rendkívül stílusos megjelenést kölcsönöznek. A tavalyi évről sikerült átmenekíteni a lilát és a királykéket, de újra tarol az arany és a gyönyörű, őszi lombokat idéző rozsdabarna. Az idén oly divatos pánt nélküli ruhák mellett újra felfedezhetjük a vastag pántos, ’V’ kivágású, görög istennőket idéző darabokat is. Bár a formák és a színek változatosak, egy valamiben nagyon egységes tendenciát mutatnak ezek a ruhák: anyaguk fényes, fémes hatású, gyönyörűen játszik rajtuk a fény.

Utcai divat

Az utcai divat terén továbbra is nagy trend a csőnadrág, leginkább feketében. A színvilágra a letisztultság jellemző, a fekete, fehér, törtfehér és szürke dominálnak, kiegészülve a még mindig divatos lilával. Kockás, vagy skótkockás mintákkal, tyúklábmintával is minden bizonnyal találkozni fogunk. A blézerek elengedhetetlen darabjai lesznek az őszi trendnek, hamisítatlan őszi földszínekben pompázva.

Kiegészítők

Természetesen nem mehetünk el a divatmustra mellett anélkül, hogy a cipőkről és a kiegészítőkről szót ne ejtettünk volna. A cipődivatra a sokszínűség jellemző. A tűsarkútól a vastag, szögletes, vagy egyéb, szokatlan sarok-kialakítású cipőktől kezdve, a hosszú, térdig érő fűzős csizmákon át a lapos talpú topánokig mindenki megtalálja a maga kedvencét.

A táskákon szegecsekből és lakkból nem lesz hiány idén, valamint továbbra is hódít az óriástáska-divat.

Őszi bevásárlás otthonról

Ami igazán nagyszerű hír, hogy a nagy divattervezők kreációit itthon akár egy kattintással is beszerezheted. Nem csak úgy lehetsz divatos, ha a bankszámládat lenullázva minden egyes ruhadarabod extra márkás, elég, ha van egy-két örök érvényű darabod. A Moda Italia webshop kínálatából egyszerűen beszerezheted az őszi trend alapdarabjait eredetiben, amivel stílusosan feldobhatod akár a konfekció ruháidat is, így a kecske is jól jár, a káposzta is megmarad. Továbbá kiegészítőket, táskákat, ékszereket, öveket, sálakat is felvonultat a webáruház, így teljessé teheted stílusod.

Plusz öröm, hogy a Moda Italia-nál nincs szállítási költség, legyen szó akár Budapestről, akár vidékről. Több infóért látogass el a modaitalia.hu weboldalra!

Ugye, hogy nem is olyan borzalmas a közelítő ősz?



Ajánljuk még

2010 tavasz/nyár – divatfiaskó a köbön

Nagy tavaszi fehérnemű körkép

Ellenállhatatlan lábbelik Olaszországból

A csábítás olasz trükkjei

Vedd fel az olasz csapat hivatalos mezét!

Keira Knightley a legjobb 2011-es designer ruhákban

A divatblogger is írónak számít?

Anna Dello Russo szenzációs kiegészítői a H&M-ben