Már online is próbálhatunk napszemüveget

Frissítve: 2009. júl. 19., 21:52 | Megtekintve: 5756

A Ray-Ban megújult oldalán egy online tükör segítségével úgy próbálhatod fel a napszemüvegeket saját arcodra, akár egy valódi üzletben!


A töretlenül divatszimbólumnak számító Ray-Ban márka július 15.-én indította be új, fantasztikus projektjét – a 3D-s, virtuális próbafülkét.

Csak egy webkamera kell hozzá és a monitorod előtt ülve felpróbálhatod a kínálat összes darabját. A rendszer egyszerű és nagyon élethű: a Ray-Ban.com „Virtual mirror” menüpontjából töltheted le az alig 9 megás programot. Telepítés után a saját arcodra irányított webkamera képén csak be kell jelölnöd szemed, szád és halántékod pontos helyzetét, aztán máris „élőben” próbálgathatod a különböző Ray-Ban modelleket saját virtuális tükrödben. Ha egy jó darabot találsz, a képet el is mentheted, illetve webkamera hiányában választhatsz egy férfi vagy női modellt, akire ráadhatod a napszemüvegeket.

Mindenképp próbáld ki a virtuális tükröt a Ray-Ban.com-on!

Ezzel a technológiával kiküszöbölhető az online vásárlás egyik nagy kérdése, a darabok felpróbálásának problémája. Egyelőre persze csak a Ray-Ban szemüvegekkel működik, de nincs kizárva, hogy hamarosan ruhát vagy cipőt is próbálhatunk hasonlóképpen.

Nézd meg a napszemüveg kollekciót a divatkatalógusban!



Kapcsolódó márkák: Ray Ban


Ajánljuk még

Divatszimbólum: Ray Ban napszemüveg

Nem csak szerelmeseknek! - Vegyesfelvágott

Nyerj wellness hétvégét a Hotel Venus-ba!