Nem csak szerelmeseknek! - Vegyesfelvágott

Frissítve: 2010. febr. 14., 11:25 | Megtekintve: 1574

Ki utálja a Valentin napot? És aki ünnepli, az mi az ördögöt csináljon? Klisék, ajándékötletek, designer csokik és mindenféle érdekesség, ami a szerelmesek ünnepének ellenzőit és rajongóit érdekelheti.


Eljött a szerelem napja, és hogy a Vanity is kimutassa gyengéd érzelmeit az internet más remek divatblogjai iránt, Vegyesfelvágott rovatunk mai részében összegyűjtöttük a legjobb Valentin Nappal kapcsolatos bejegyzéseket magyar bloggertársainktól.

Ha te is ajánlanál bejegyzést, bátran tedd meg kommentben!

Valentin napi ajándékötletek

“Ebben a válogatásban a kicsit különlegesebb tárgyak kaptak helyet, de aki a klasszikus irányvonalon maradna, annak a fehérnemű-parfüm-bonbon triumvirátusa is örök ötlet. És lányoknak a virág is.”

A cikket itt olvashatod: OurFashion

Valentin-nap: villámgyors mini-szépségtippek

“Ha valaki “sorsdöntő” randevúra készül, vagy csak jobban szeretne a vacsoránál kinézni, akkor íme néhány tipp – hogyan legyünk egy-két (maxiumum három) óra alatt szexisek, kívánatosak, magabiztosak…"

A cikket itt olvashatod: Csecsebecse

Szerelmes órák

“A Louis Vuitton a Valentin-nap közeledtével mindig megújítja kínálatát. Idén a Tambour kollekció bővül két új taggal. A svájci gyártású órákat Pomme d’amourba öltöztették át.”

A cikket itt olvashatod: Gallianori

Valentin napi Armani csoki

“Valentin nap alkalmából január közepétől egészen február 14-ig lesz kapható minden Armani-store-ban vörös díszdobozban az Armani-Dolci csokoládé, három féle kiszerelésben.”

A cikket itt olvashatod: Strange’s Fashion and Gossip

Mi az ördögöt lehet csinálni Valentin napon?

“A Valentin nap a legkülönösebb ünnepünk, már ha azon nem vitatkozunk, hogy a mienk-e vagy sem. Mindenki mélyen megveti a rárakódott rózsaszín cukorhabbal együtt, de azért a legtöbb férfi visz haza a biztonság kedvéért valami szivecskéset vagy pirosat, közben lányok, asszonyok lesik kíváncsian, mit talál ki a férfi.”

A cikket itt olvashatod: Origo

Szerelmi klisék – Ha már Valentin nap előtt kiégtél…

“A szerelmesek ünnepe kétségtelenül a modern kor egyik legnagyobb tobzódása, miközben azért tudjuk, hogy szeretni karácsonykor is, na meg azon túl is, lehet, és kell is, ám ezt az ünnepet kétkézzel döngetik belénk. Parancsszavak a vegyél, és az érezd jól magad.”

A cikket itt olvashatod: HarmoNet



Ajánljuk még


Kommentek

znvhttp://www.dailybest.hu/diy-valentin-napra/– 2010. febr. 14., 14:18

A Dailybesten is találtok egy jó összeállítást :) http://www.dailybest.hu/diy-valentin-napra/