Ma nyitott a Dolce and Gabbana online store-ja!

Frissítve: 2009. jún. 23., 14:43 | Megtekintve: 5102

Ma délelőtt indult el a Dolce & Gabbana webshopja, ahonnan a világ legnagyobb része már online rendelheti meg a legújabb designer kollekciókat.


Végre kilépett az online jelenlétet tipikusan elhanyagoló divatházak sorából a Dolce & Gabbana tervezőpáros – mától elérhető új webshopjuk, ahonnan 31 országba, köztük Magyarországra is lehet designer darabokat rendelni. Az oldal szerint 4-7 munkanap alatt ér el hozzánk a csomag, a házhozszállítás pedig a nyitás örömére most mindenhova ingyenes. A www.dandgstore.com címen ruhák, kiegészítők, strandcuccok, fehérneműk, szemüvegek és ékszerek közül válogathatunk.

“Ez a webáruház olyan, akár egy vásárlós játék. Szórakoztató, nincs kötve sem helyhez, sem időhöz” – mondta Stefano Gabbana. – “A mostani gazdasági helyzetben mindenkit csak az árak érdekelnek, az emberek szívesebben költenek utazásra vagy kikapcsolódásra, mint ruhákra.”

A tervezők ezért döntöttek úgy, hogy hamarosan világszerte 10-20 százalékkal leviszik áraikat, amit múlt héten már hivatalosan be is jelentettek. Most indult webáruházuk egyik legfőbb célja szintén az, hogy csökkentsék a költségeket.

D&G 2009 tavasz-nyár kampány:

“Túl sok kollekció jön ki, rengeteg a reklám, mindent túlzásba viszünk, ezért lesz olyan drága végül egy-egy darab.” – nyilatkozta Domenico Dolce. – “Vissza kell térnünk a 20 évvel ezelőtti gyakorlatokhoz, csak így tudjuk megmenteni a vállalatot. Muszáj változtatni.”

Nézd meg a D&G kollekciót a divatkatalógusban!



Kapcsolódó márkák: Dolce & Gabbana


Ajánljuk még

Nem vagy híres? Akkor is élőben nézheted a D&G-t!

La donna mobile...

Dolce vita a MOM Park mögött

Rettegő divattervezők a monitor előtt

Gisele Bündchen kezébe adták a szabászollót

Dolce & Gabbana illatfelhő férfiaknak

Akció! Megfizethető, egyedi designer ruhák

Álomruhatár egyetlen darab áráért, csak most!

A D&G egyetlen arca: Matthew McConaughey