Emma Watsonnal a Burberry színfalai mögött

Frissítve: 2009. jún. 15., 18:56 | Megtekintve: 3311

A Harry Potter filmekben Hermione-t játszó Emma Watson már cseppet sem kislányos - ő pózol az őszi Burberry kampányban. Most mutatunk néhány, a fotózás díszletei mögött készült képet.


Idén ősztól Emma Watson lesz a Burberry új arca. A 19 éves színésznő legelső, Mario Testino divatfotós által készített kampányának képei már körbejárták az internetet. Mi most néhány, a londoni fotózás menetéről készített képet mutatunk meg nektek, melyeken jól látszik, milyen sokat változott Emma az első Harry Potter filmek óta.

“Emma egy modern kori angol ikon” – mondta Christopher Bailey kreatív igazgató. Ő volt az, aki a szakma és a Burberry eddigi modelljeit ismerők legnagyobb megdöbbenésére kiválasztotta Emmát a divatház reklámarcának. – “Már része a Burberry családnak, több külön projekten dolgozunk vele együtt.”

Emma Watson azt nyilatkozta, első divatfotózása “az eddigi legönbizalomnövelőbb” esemény volt életében. Ha minden a tervek szerint alakul, még sok fotón láthatjuk őt az épp aktuális Burberry kollekcióban pózolni.

Nézd meg a Burberry kollekciót a divatkatalógusban!



Kapcsolódó márkák: Burberry


Ajánljuk még

Kockamintás pasik élő egyenesben

Hermione Granger zöld ruhákat tervez

A Burberry tavaszi-nyári kollekciója

Vízbe dobott Burberry Brights táskák

Jövőre jönnek a 70-es évek?

Jön Madonna saját divatmárkája!

9 sztár, akik divattervezői babérokra törnek

Szokatlan arcot választott Balenciaga

Trendi pumák golfütővel