Szuper parti és lazulós ruhák a Magentától

Frissítve: 2009. júl. 10., 15:38 | Megtekintve: 10361

Nyáresti buliba keresel ruhát vagy csak lazulni szeretnél? A Magenta két aktuális kollekciója egyformán lenyűgöző, stílusában mégis teljesen eltérő.


Magenta

A mindig elegáns, divatos nőket célzó Magenta nyári ruhái egyedi, vibráló színeikkel hívják fel magukra a figyelmet. Felveheted a nyár összes bulijába, de akár munkába is pl. egy lapos szandállal, flip-floppal, ha nem olyan helyen dolgozol, ahol a kiskosztümöt követelik meg tőled. Ezek a Magenta ruhák könnyed, rugalmas anyagokból készültek, éppen ezért kényelmesek, miközben fazonuknak és stílusuknak köszönhetően tökéletesen nőiessé varázsolnak.

Nézd meg a teljes Magenta kollekciót a divatkatalógusban!


Cathy Smith

A Magenta kishúga, a Cathy Smith márka aktuális kollekciójában mindent megtalálsz, ami ahhoz szükséges, hogy kényelmesen és lazán érezd magad, amikor csak éppen pihenni, kirándulni, sétálni van kedved. A trendi buggyos nadrágok, sortok, rövid ujjú kapucnis vagy félvállas felsők, könnyű topok és miniszoknyák egyszerű, fiatalos stílusban, borzasztóan puha, finom pamut anyagból készültek, csakis azért, hogy a te kényelmedet szolgálják – úgy, hogy közben trendi nőcis legyél. A darabok egymással kitűnően kombinálhatók.

Nézd meg a teljes Cathy Smith kollekciót a divatkatalógusban!



Kapcsolódó márkák: CATHY'S by Magenta, Magenta


Ajánljuk még

Cathy'S divatbemutató a siófoki Palace Clubban

Magyar énekesnő lett a divatmárka új arca

Új hazai divatmárka a Magenta tervezőasztaláról


Kommentek

Kun Zsanett – 2010. szept. 18., 17:52

Sziasztok!
Nem tudná megmondani nekem valaki, hogy hol találom a Magenta nagykereskedést?
Köszönöm