Új Springfield női és férfi kollekciók

Frissítve: 2009. jan. 20., 15:47 | Megtekintve: 9570

Kilenc hangulat, kilenc izgalmas új irányzat! Az idei Springfield kollekció több trendet fog össze, hogy minden hangulatra megtaláld az igazit.


A 2009-es tavaszi-nyári újdonságokkal most különlegesnek érezheted magad, hiszen a Springfield stíluskavalkádjában mindenki megtalálja a hozzá illő darabokat.

Ha vidámságra vágysz, itt a Parashoot színes robbanása, ami a csőnadrágok és technikai anyagok sokszínű, letisztult formájával ragad magával.
Az Ecolove azoknak készült, akik szeretik a blúzokat, a farmerdzsekiket, a hímzett, horgolt mintákat, a természetes stílust.

Az Alice in Tokyo egy igazi Manga képregénybe kalauzol, míg a Bolliwood a 70-es évekbe, a legfrissebb nyugati trendek és az indiai folklór, a tunikák és hosszú ingek világába vezet.

Visszatérnek a kis horgony és vitorlás minták, a tenisz szoknyák és a falatnyi kardigánok is, megidézve az 50-es évek tengerparti ragyogását.
A laza nyári viseletek kedvelői is megtalálják a számításukat. A Rethro Surf a nyár szerelmeseinek készült, akik a tenger habjai közt is trendik maradnak.

Persze a férfiak sem maradnak ki az újdonságokból, az idei “Springfield Man” stílusát rengeteg hangulat, valódi kavalkád jellemzi.
Tavasszal is trendi a Springfield Up, az elegáns-laza városi fiúk stílusa, ám megjelennek új irányok is, például a laza iskolás fiú és a geek inspiráló hangulata, amely ötvözi a sportos elemeket a kifutók izgalmas világával.
A nyári vonalat a West Coast, az amerikai nyugati parti stílus inspirálta – a tengerpart, a tiszta retro szörfös külső szórakozásra buzdít.

Hagyd magad elcsábítani a legfrissebb trendekkel!



Kapcsolódó márkák: Springfield


Ajánljuk még

Új Springfield sminkcsalád a hétköznapokra

Megérkezett a Springfield új napszemüveg kollekciója!

Az ősz 4 stílusa pasiknak és csajoknak

Szóval nincs olyan farmer, ami pont jó neked?

Hordható, de kicsit lázadó a tavaszi Springfield stílus

Legyél Te a partik királya!

Springfield kupon csajoknak, csak ma!

Új ruhák, új illatok őszre a Springfieldtől

A Springfield újdonsága: Lifestyle Accessories


Kommentek