Megérkezett a Springfield új napszemüveg kollekciója!

Frissítve: 2009. márc. 12., 16:46 | Megtekintve: 7864

A legvakítóbb, szikrázó nyári napsütés sem foghat ki a Springfield márka rajongóin mostantól, mert megérkezett az új, csúcstechnológiás és trendi napszemüveg kollekció.


A Springfield piacra dobta új, városi fiatalok által ihletett, csúcs minőségű napszemüveg kollekcióját.

A kollekció széles választékot biztosít női és férfi vásárlóinak egyaránt. A Springfield szemüvegeit a színek, formák és anyagok mozgatják: a retrótól kezdve a sportoson át az igazán kifinomult darabokig több, mint 30 modell várja, hogy tulajdonosát stílusosan védje a nap káros sugárzásaitól.

A strasszos, a fém, az ezüst, az arany, a fekete vagy akár az olyan színek, mint a piros vagy a zöld garantálják, hogy minden nap divatos maradj.

Az új napszemüvegek (a keret és a lencse) polikarbonátból készülnek, ami egy új, innovatív anyag. A polikarbonát a műanyagnál sokkal ellenállóbb a külső behatásokkal szemben és könnyebb súlya miatt kényelmesebb mindennapi viseletet ígér.

A Springfield új kollekcióját remek ár-érték aránnyal tudja kínálni, folytatva a márkára jellemző „tiszta stílus” filozófiát – a női modellek 4995, a férfi darabok pedig 5995 Ft-ba kerülnek. Ne maradj le róluk!

Ajánljuk még:

Springfield napszemüvegek a piactéren



Kapcsolódó márkák: Springfield

Kapcsolódó üzletek: Springfield - Westend, Springfield - Campona, Springfield - Mammut II., Springfield - Árkád Budapest, Springfield - Malom Center, Springfield - Arena Plaza, Springfield - Agria Park - Eger, Springfield - Fórum Bevásárlóközpont - Debrecen, Springfield - Korzó Nyíregyháza, Springfield - Váci utca


Ajánljuk még

Kedvezményre jogosító Springfield kupon olvasóinknak

Böngésszetek a Vanity-n a New Yorker tavaszi kollekciójából!