Star Wars és Family Guy pólók a Springfield-ben

Frissítve: 2009. ápr. 8., 00:22 | Megtekintve: 16435

Mutasd meg a világnak, mekkora Star Wars vagy Family Guy rajongó vagy! A Springfield új pólóiban mindenki azonnal látni fogja, hogy téged a Griffin család vagy inkább a Halálcsillag felé húz a szíved.


A Springfield új különleges férfi póló-kollekciót dob piacra a Family Guy és a Star Wars eposz főszereplőivel az idei tavaszi-nyári kollekciójában. A pólók az összes hazai Springfield üzletben megvásárolhatóak lesznek április 15-től. Az üzletekben külön helyet kapnak a speciális darabok, melyek korlátozott mennyiségben, csak a készlet erejéig kaphatók.

Star Wars

A Star Wars – Csillagok háborúja eposz George Lucas rendező 6 részes kultfilm sorozata, mely immár több, mint 30 éve rajongók milliót mozgatja meg. A tejes történet két trilógiából áll, a hatodik és az első epizód között 20 év telt el. Ettől függetlenül mindannyian kicsit furcsán nézünk arra, aki még nem látta legalább az egyik részt.

Family Guy

Az amerikai animációs sorozat Peter Griffinről, a túlsúlyos családfőről, ügyefogyott, de jó szándékú munkásemberről szól. Kalandjaiban mellette áll furcsa családja, melynek tagjai külön is megérnek egy misét. Például a mutáns bébi Stewart, vagy Brian, a zseniális kutya, akinek a legtöbb sütnivalója van a bandában. A felnőtteknek szóló történetek egyes sorai nem véletlenül váltak szállóigévé a sorozat nézői között, hiszen olyan témákat dolgoz fel, amik a valós életben is megesnek velünk – csak épp nem látjuk azok vicces oldalát.

Ajánljuk még:

Star Wars és Family Guy pólók a divatkatalógusban.



Kapcsolódó márkák: Springfield


Ajánljuk még

Megérkezett a Springfield új napszemüveg kollekciója!

Legyél Te a partik királya!

Valentin napi Springfield pólók

Akció: G-STAR szülinapi kedvezmény minden termékre!

CuccMustra: Élőben a helyszínről!

Hordható, de kicsit lázadó a tavaszi Springfield stílus

Kedvezményre jogosító Springfield kupon olvasóinknak

Springfield kupon csajoknak, csak ma!

Szóval nincs olyan farmer, ami pont jó neked?