Karácsonyi ajándékok az Ittierre-től

Frissítve: 2008. dec. 8., 22:03 | Megtekintve: 1587

Az ünnepek alkalmából az Ittierre Designer Outlet megújult webshoppal, meghosszabbított karácsonyi nyitvatartással és egyedi ajándékötletekkel lepi meg a designer ruhák rajongóit.


Karácsony közeledtével sokszor a rengeteg teendő mellett az ajándékok és ünnepi ruhák bevásárlására nehéz időt találni. Segítségként az Ittierre Designer Outlet december 6-tól 23.-ig minden nap, még hétvégén is délelőtt 10-től este 8-ig tart nyitva. Ha igazán elegáns ajándékot keresel, az üzletben levásárolható, 5.000 és 10.000 Ft értékű ajándékutalványokkal meglepheted az igényes, egyedi ruhák iránt rajongó szeretteidet – vagy felveheted az Ittierre-be szóló utalványt saját karácsonyi kívánságlistádra is!

Az Alkotás úti üzlet mellett most megéri ellátogatni az Ittierre webshopjába is, mivel a megújult oldalon gyorsan és nagyon egyszerűen válogathatsz a különleges darabok között – többek közt saját méreted vagy a tervező neve alapján is kilistázhatod az éppen kapható termékeket. A híres tervezők által kreált ruhákból és kiegészítőkből álló kínálatban többek között egyedi Cavalli, Ferré, Dolce & Gabbana, Versace, Costume National és Exté darabokkal találkozhatsz.

Fontos kiemelnünk, hogy az Ittierre Designer Outlet kínálata napról-napra változik, köszönhetően a mindig frissülő árukészletnek és a teljesen egyedi darabok kelendőségének. Ha nem szeretnél lemaradni a boltba érkező legfrissebb termékekről, akkor elég regisztrálnod magad a honlapon és onnantól kezdve az Ittierre minden újdonságáról SMS-ben kapsz értesítést. Ráadásul a naprakész információk mellett most minden új regisztráló 5.000 Ft vásárlási kedvezményt is kap!

Ittierre Designer Outlet termékek a piactéren



Kapcsolódó üzletek: Ittierre Designer Outlet - Budapest, XII. kerület


Ajánljuk még

"Ha tetszik, az árban megegyezünk!"

Udvaribolond árért királyi designer öltözet!

A stílusnál nincs jobb ajándék!

Ittierre Gazdaságpolitika a 2010-es divatévben

Ahonnan LL Junior és más sztárok öltöznek

Te elhiszed ezt az akciót?

Őszi vásár és karácsonyi készülődés a Designer Outlet-ben

Minden féláron az Ittierre-ben

Designer akciót hozott a hóesés!