Udvaribolond árért királyi designer öltözet!

Frissítve: 2010. márc. 4., 07:00 | Megtekintve: 2926

Úgy tűnik megőrültek az Ittierre Designer Outlet tulajdonosai, hiszen 10.000 Ft-ért osztogatják a legnagyobb divatházak kollekcióit! Te láttál már ilyet?


Az Ittierre Designer Outlet legújabb akcióját legegyszerűbben, túlzások nélkül így tudjuk jellemezni: Hihetetlen! Egyedüli! Kihagyhatatlan!

Nem mindennapi és szinte teljesen hihetetlen az, hogy már egyetlen Szent István bankóért vásárolhatsz a legnevesebb olasz designerek (pl. Armani, Cavalli, Versace) kreációiból. Pedig igaz!

Az Itterre olyan minden képzeletet felülmúló akciót hirdetett meg, aminek keretében minden akciós modell csak 10.000 Ft-ba kerül! Királyi öltözet, udvaribolond áron. Ha még mindig nem hiszed, nézd meg a saját szemeddel!

Ez mind 10.000 Ft egyenként! Versace póló, Dolce & Gabbana sapka, Just Cavalli öv, Costume National tárca, Versace farmer dzseki.

Vigyázz, erre sokan fognak ugrani!

Böngéssz a Vanity katalógusban vagy az Ittierre webáruházban, ahol láthatod ezeket a fantasztikus akciós modelleket. Az akció persze csak a készlet erejéig tart, így nem árt sietni!

Még ha hamar el is fogynak a 10.000 Ft-os designer darabok, legalább helyet csinálnak a március második felében érkező, friss tavaszi/nyári kollekciónak. (Exkluzív tippünk: Az újdonságokból néhány modell már megtalálható az Alkotás úti üzletben, így ha benézel, keresd azokat is!)



Kapcsolódó üzletek: Ittierre Designer Outlet - Budapest, XII. kerület, Ittierre Designer Outlet Webáruház


Ajánljuk még

"Ha tetszik, az árban megegyezünk!"

Te elhiszed ezt az akciót?

Akció! Megfizethető, egyedi designer ruhák


Kommentek

zsá – 2010. márc. 8., 10:26

nic! ízlések és pofonok.. sztem te semmiért nem adnál annyit.. talán nincs is:))))
Higgyétek el! Ennyiért bármilyen ilyen márkás cucc ajándék!!!


nic – 2010. márc. 6., 09:30

ezért a pólóért 3.000Ft-ot sem adnék, akármilyen Versace!


Panka – 2010. márc. 5., 15:41

10ezer egy Versace pólóért abszolút olcsó


netti – 2010. márc. 4., 19:28

Kinek mi az olcsó!